Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Макроекономічний огляд: підсумки та тренди» - ключова аналітична подія від Креді Агріколь Банку

02 Листопада 2018

У жовтні 2018 року Креді Агріколь Банк організував традиційний захід «Макроекономічний огляд: підсумки та тренди». Цього року подія відбувалась в готелі Hilton у Києві, гостями стали близько 200 корпоративних та преміум-клієнтів банку. Мета заходу -  аналіз та обговорення останніх трендів економіки України та світу, обмін досвідом і спілкування.

«Уже четвертий рік поспіль ми організовуємо подію, присвячену макроекономічному огляду та прогнозам. Щороку інтерес клієнтів до експертизи Креді Агріколь зростає. І нам дуже приємно створювати цю додаткову цінність для наших клієнтів, - зазначив у своєму вступному слові Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. – 2018 рік – особливий для Креді Агріколь! Ми святкуємо 25-річчя присутності Групи в Україні. За цей час ми подолали шлях від банку з сотнею співробітників, який спеціалізувався на міжнародних компаніях, до універсального банку, що працює по всій Україні. Ми крок за кроком набували статусу банку-орієнтира для міжнародних компаній, провідного банку в аграрній галузі та автокредитуванні. Ми продовжуватимемо наш розвиток та присутність в Україні». 

Варто зазначити, що щороку клієнти банку дедалі більше цінують можливість дізнатися про макроекономічні тренди та прогнози на наступний рік від авторитетних українських та іноземних спікерів. Відгуки гостей про цьогорічний захід говорять самі за себе: «Це був один із найкращих макроекономічних оглядів, який я коли-небудь відвідував», «дуже змістовний та глибокий аналіз економічної ситуації», «чудово організований та надзвичайно корисний захід».

Цього року аналітичні огляди стосовно економіки України та світу презентували як експерти Креді Агріколь Банку, так і зовнішні спікери.

Тетяна Сологуб, координатор блоку геополітичного аналізу у Credit Agricole Group, поділилася аналізом впливу геополітичних ризиків.

Дмитро Сологуб, заступник голови Національного банку України, у своєму виступі окреслив бачення тенденцій розвитку економіки України за останній рік.

Даніель Білак, директор UkraineInvest, розповів про розвиток інвестицій в Україну.

Олександр Печерицин, головний економіст Креді Агріколь Банку, відповів на 6 ключових питань стосовно економіки України.

Дивіться спеціальне відео про подію за посиланням

Під час заходу клієнтам банку презентували п’ятий ювілейний інфографічний довідник «Агробізнес України». Креді Агріколь Банк виступив партнером видання.

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку. 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно