Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь запустив нові тарифні пакети для обслуговування IT-підприємців

24 Вересня 2021

Креді Агріколь робить свій внесок в розвиток IT-галузі та пропонує спеціальні тарифні пакети для обслуговування IT-підприємців: Sommelier IT, La Force IT та Voyage IT. За кожним підприємцем стоять не тільки потреби бізнесу, але і особисті потреби. Отже нові тарифні пакети поєднують в собі ефективні фінансові рішення для бізнес-діяльності, як то безкоштовне відкриття рахунку та обслуговування в клієнт-банку, пільговий тариф на продаж валюти, а також корисні сервіси для задоволення індивідуальних потреб клієнтів, як то доступ в бізнес-зали Mastercard та сервіс Fast Line в аеропортах.

«IT-сектор – один із головних векторів розвитку Креді Агріколь. Це закріплено на найвищому рівні, у Стратегії розвитку банку до 2025 року. Наші нові пакетні пропозиції — це історія про ефективність, про те, як підприємцям робити більше, витрачаючи при цьому менше часу й енергії на рутинні справи та приділяти більше уваги розвитку бізнесу. Ми пропонуємо дійсно корисні продукти для IT, адже розуміємо цей бізнес і самі все більше набуваємо рис продуктової IT-компанії. Автоматизуємо процеси, роботизуємо сервіси, розробляємо інхаус власні діджитал-продукти, як то мобільний додаток СА+. Ми надихаємося історіями успіху IT-підприємців і сподіваємося, що наші нові тарифні пакети допоможуть у досягненні їхніх цілей!» - розповідає Дмитро Коваленко, директор з маркетингу Креді Агріколь Банку.

Тарифні пакети Sommelier IT та La Force IT випускаються на базі карток Masterсard World Elite та Mastercard World Black Edition відповідно. Їх власники отримують такі основні переваги: послуги персонального менеджера, підвищений кредитний ліміт до 500 тисяч грн з пільговим періодом до 62 днів на всі типи операцій, мобільні заощадження з дохідністю 5% річних, безкоштовне страхування та платежі в інтернет-банку, зняття готівки в банкоматах за кордоном. Окрім цього пакет Sommelier IT дає можливість відвідувати ексклюзивні винні дегустації.

Власник пакету Voyage IT отримує платіжну картку Mastercard Platinum та наступні переваги: безкоштовне відкриття та обслуговування, відсутність комісії за зняття готівки в банкоматах за кордоном, мобільні заощадження з дохідністю 4% річних, безкоштовні платежі в інтернет-банку та безкоштовне страхування для подорожей за кордон.

В усіх тарифних пакетах вже включені сервіси, які дозволяють насолодитися подорожами на всі 100%: доступ в бізнес-зали Mastercard та сервіс Fast Line в аеропортах. А в пакеті послуг Sommelier IT є ще й сервіс безкоштовного тесту на COVID та програма Lounge key (міжнародні лаунж-зони).

Додатково в рамках усіх пакетів клієнти можуть обирати важливі для себе сервіси: страхові поліси, додаткові картки, оренду сейфу, консьєрж-сервіс та інші вигідні пропозиції Креді Агріколь. Детальна інформація про пакети та можливість їх замовити онлайн тут

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно