Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь запрошує на всесвітньо відомий балет «Лебедине озеро 3D»

06 Жовтня 2021

Креді Агріколь у партнерстві з Mastercard підтримує всесвітньо відомий балет «Лебедине озеро 3D» за участю зірок світового балету у якості генерального партнера заходу. Ми запрошуємо всіх бажаючих відвідати прем'єру балету, яка відбудеться 29 жовтня в Палаці Україна в Києві. На глядачів чекають масштабні мультимедійні декорації доповненої реальності, 80 артистів на сцені та 2 години фантастичного шоу.

 «Креді Агріколь із задоволенням підтримує Лебедине озеро 3D – проект, в якому класичне мистецтво балету поєднується з новими технологіями. Це унікальна можливість поринути у неймовірний світ високого мистецтва та насолодитися вишуканою атмосферою заходу. Танець – це універсальна мова, яка виходить за межі простору та часу, та унікальний спосіб вираження почуттів. І ми раді бути частиною цього неймовірного дійства!» - коментує Стефан Фаллік, член правління Креді Агріколь Банку. 

Партію Принца Зігфріда виконає зірка світового балету, етуаль - прем'єр Віденської опери Денис Черевичко. Його заслужено порівнюють з самим Вацлавом Ніжинським і ,за оцінкою видавництва ELLЕ, Денис Черевичко входить в список «5 чоловіків українського балету, які підкорили світ». Віртуозна прима-балерина Словацького національного театру в Братиславі Ольга Челпанова втілить на сцені дві протилежні ролі - ніжну Одетту і фатальну Оділлію.

Простір сцени стане безмежним за рахунок проекції на LED - екрани унікальної 3D-анімації, розробленої спеціально для цього перформансу. Завдяки цьому ефекту кожен глядач може максимально поринути в атмосферу легендарного «Лебединого озера», а юні гості балету, які виросли в епоху цифрових технологій, з цікавістю познайомляться з класичним мистецтвом в нестандартному форматі.

Більше подробиць тут palace-ukraine.com/event/lebedyne-ozero-3d/

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно