Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь серед лідерів кредитування економіки в 3 кварталі 2021 року

22 Листопада 2021

Креді Агріколь другий серед банків по приросту кредитного портфеля юридичних осіб згідно з даними Національного банку України за третій квартал 2021 року. На 8,5 млрд гривень або 38% збільшився обсяг виданих кредитів юридичним особам у період липень-вересень 2021 р. Приріст спостерігається у всіх сегментах клієнтів: великому корпоративному, а також малому і середньому бізнесі.

Завдяки широкому спектру продуктів фінансування Креді Агріколь підтримав аграріїв. Банк поповнював їхні обігові кошти та здійснював інвестиційне фінансування, зокрема в оновлення парку техніки. Креді Агріколь продовжує бути активним учасником державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», в рамках якої допомагає малому та середньому бізнесу.

«В умовах ринкової турбулентності ми підтримуємо клієнтів та українську економіку. Це один із головних фокусів Креді Агріколь, який зафіксований в стратегії банку AIR 2025. Безперебійне фінансування – важлива складова для успішного розвитку наших клієнтів. Ми запускаємо нові продукти, як то бланкові кредити для малого і середнього бізнесу, укладаємо нові партнерства та вдосконалюємо вже існуючі програми. Ми підтримуємо бізнес-ком’юніті та розвиваємо підприємницький дух в середині нашої команди!» - коментує Александр Чеснакофф, заступник члена правління, відповідальний за корпоративний бізнес та агрі-агро в Креді Агріколь Банку. 

 

На початку 2021 року Креді Агріколь переміг у номінаціях «Корпоративний банк» та «Ощадний банк для бізнесу» рейтингу «Банки 2021 року» у категорії великих банків з іноземним капіталом. Банк показав найвищий абсолютний приріст гривневих кредитів та гривневих коштів юридичних осіб за період січень-листопад 2020 року.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно