Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь розширює бізнес та анонсує запуск альтернативного фінансування – лізингу

08 Жовтня 2020

Креді Агріколь розширює бізнес та анонсує запуск альтернативного виду фінансування для бізнес-клієнтів – фінансового лізингу. В рамках послуги банк фінансує покупку обраних клієнтом активів: автомобілів, мікроавтобусів, легких вантажівок, вантажно-розвантажувальної техніки, сільськогосподарської техніки тощо.

Головна перевага фінансового лізингу для клієнтів ― можливість користуватися активами вже зараз, без додаткової застави, та розрахуватися за них у майбутньому. Послуга включає витрати на реєстрацію та страхування предметів  лізингу, а бізнес може обрати зручний графік розрахунку.

«Мені дуже приємно усвідомлювати, що Креді Агріколь розширив можливості для клієнтів незважаючи на кризу та турбулентність. Запуск фінансового лізингу підтверджує гнучкість та клієнтоорієнтованість банку, відтепер наші бізнес-клієнти мають альтернативні варіанти придбання техніки та обладнання: лізинг та класичні інструменти фінансування. Відтак кожна компанія може обрати найбільш ефективне рішення відповідно до своїх потреб та бізнес-моделі. Я дякую нашим командам за ще одну якісну послугу у портфелі банку, яка допомагає клієнтам досягати їх амбітних цілей на ринку!» ― відзначила Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

За підтримки Групи банк запустив послугу фінансового лізингу у стислий строк ― менше ніж за півроку. Запуск відбувся у кілька етапів: у травні-червні банк провів усі погоджувальні процедури з НБУ та Групою,  у липні-серпні пройшов тест-драйв послуги ― пілотний проект для діючих клієнтів банку, а з  вересня банк пропонує цю послугу всім своїм бізнес-клієнтам.

«Осінь ― найбільш оптимальний період для оновлення автопарку, тож ми налаштували всі підготовчі процеси так, аби запропонувати послугу фінансового лізингу саме зараз. Креді Агріколь отримав позитивні відгуки від наших клієнтів, які скористалися послугою в рамках пілотного проекту, ми перевірили в дії ефективність всіх процесів, розширили мережу партнерів, підписавши угоди з провідними компаніями на ринку обладнання та техніки. Наразі ми із задоволенням пропонуємо бізнесу оцінити всі переваги та можливості лізингу від Креді Агріколь Банку!» ― коментує Юрій Василенко, начальник управління лізингу Креді Агріколь Банку.

За програмою фінансового лізингу Креді Агріколь пропонує фінансування строком від 1 до 5 років з авансовим внеском від 15% вартості активу та  можливістю гнучкого графіку розрахунку. Детальна інформація про послугу за посиланням

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно