Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь пропонує клієнтам додаткові канали зв’язку у Viber та Telegram

06 Січня 2022

Креді Агріколь Банк запровадив додаткові дистанційні канали зв’язку і пропонує клієнтам скористатися Viber та Telegram, які працюють цілодобово. Тепер для отримання консультації в контакт-центрі банку клієнти обирають найзручніший для них спосіб – Viber, Telegram, web-call - дзвінки через інтернет без витрат на зв'язок.

Ці сервіси особливо корисні у випадку, коли потрібно зателефонувати до банку з-за кордону. Щоб скористатися ними, на сайті Креді Агріколь оберіть опцію «зв’язатись з банком». Посилання на месенджери також доступні у мобільному додатку СА+.

Прості запити клієнтів самостійно обробляє інтелектуальний IVR - робот Алекс. У разі більш складного запиту, робот Алекс після авторизації клієнта перенаправляє дзвінок на відповідального працівника контакт-центру Креді Агріколь. При цьому клієнту не потрібно витрачати час на пояснення ситуації, адже працівник банку вже бачить його рахунки та розуміє суть звернення.

Всього за кілька місяців банк відповів на понад 4500 звернень клієнтів у Telegram та Viber.

Як і раніше, зв’язатися з контакт-центром Креді Агріколь можна за телефоном 0 800 30 55 55, в мобільному додатку СА+, в особистих повідомленнях на сторінці банку в Facebook та Instagram, за допомогою форми зворотного зв’язку на сайті банку.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

 

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно