Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь пропонує фінансування автомобільної техніки MAN Truck and Bus SE

23 Вересня 2021

Креді Агріколь підписав угоду з МАН Трак енд Бас Юкрейн, який займає провідні позиції на ринку вантажної автомобільної техніки України та є дочірньою компанією європейського MAN Truck and Bus SE. В рамках партнерства банк пропонує бізнес-клієнтам фінансовий лізинг та кредит для придбання тягачів та фургонів марки MAN. Програма розрахована на фінансування від 1 до 5 років з початковим внеском від 30% вартості активу.

«MAN Truck and Bus SE – стратегічний для групи Креді Агріколь партнер, з яким нас об’єднує позитивний досвід співпраці на міжнародному ринку, зокрема в Польщі. Віднині вигідні умови фінансування техніки MAN стали доступними і нашим клієнтам в Україні. Ми налаштовані на продуктивне партнерство і, звичайно, запрошуємо наших клієнтів скористатися новою програмою фінансування», - розповідає Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку

Вантажівки MAN користуються великим попитом серед компаній агропромислового комплексу, будівельного бізнесу, логістики, роздрібної торгівлі тощо. Їх популярністьперш за все, пояснюється їх безпекою, довговічністю і надійністю – вся техніка виготовлена відповідно до європейських стандартів.

«МАН Трак енд Бас Юкрейн присутній на українському ринку 15 років. Окрім продажу вантажних автомобілів та автобусів брендів MAN та Neoplan, ми також пропонуємо післяпродажне обслуговування - ремонт, технічні огляди, продаж оригінальних запасних частин, а також договори на обслуговування, технічне навчання механіків та навчання економічному водінню MAN ProfiDrive для водіїв. Для нас дуже важлива співпраця з надійним партнером Креді Агріколь, оскільки, надійні фінансові інструменти допомагають нашим клієнтам простіше вести свій бізнес, розраховувати та планувати свої фінанси», - розповідає Олександр Остапович, виконавчий директор МАН Трак енд Бас Юкрейн.

Креді Агріколь пропонує вигідні партнерські програми фінансування техніки та обладнання. Пропонуємо ознайомитися з умовами лізингу та кредитування для придбання техніки.

Центри продажу MAN:

ТОВ «МАН Трак енд Бас Юкрейн», с. Чайки, Києво-Святошинський р-н, вул. В. Чаки, 16, тел. +380 44 393 33 00

ТОВ «Аванті Груп», м. Київ, вул. В. Кільцева, 2, тел. +380 44 585 21 40

ТОВ «Укрростехно», м. Буча, Київська обл., вул. Заводська, 1, тел. +380 4587 489 69

ТОВ «Трак Сервіс Львів», с. Воля Бартатівська, вул. Львівська 33, тел. +380 32 313 2970

ТОВ «Технофорум», м. Дніпро, Запорізьке шоссе, 35-Г, тел. +380 67 636 86 26

ТОВ «Транссервіс», м. Харків, с. Котляри, вул. Озерна, 5, тел. +380 57 719 31 49

ТОВ «Агропроммонтаж», м. Кропивницький, вул. Холодноярська, 190, тел. +380 50 488 89 58

ТОВ «Технофорум» Одеська філія, с. Нерубайське, вул. Молодцова Бадаєва, буд. 5а/1, тел. +38 048 735 735 1

ТОВ «Агроресурс» м. Житомир, А/д С060642/ Київ-Чоп/ Гадзинка-Нова Вигода км 0+130 (праворуч) тел. +380 68 622 00 00

ТОВ «Вест Тракс», м. Чернівці, с. Магала Новоселицький район вул. Чернівецька, 20, корпус Б, тел. +380 68 474 54 38

 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно