Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь – лідер з автокредитування в рейтингу Незалежної Асоціації Банків України

24 Листопада 2021

Креді Агріколь переміг у номінації «Лідер у напрямі автокредитування» в рейтингу Незалежної Асоціації Банків України, що був сформований з нагоди 10-річчя Асоціації. Для визначення переможця використовували офіційні дані звітності банків. Також Креді Агріколь отримав подяку від Асоціації за плідну спільну роботу з розбудови міцного банківського об'єднання в Україні.

«Вже 10 років ми здійснюємо автомобільні мрії українців, постійно удосконалюємо свої продукти для клієнтів і надалі плануємо посилити провідні позиції банку в цьому сегменті з часткою ринку біля 30%. Це зафіксовано на найвищому рівні – в стратегії розвитку банку до 2025 року AIR», - коментує Галина Жукова, заступниця голови правління, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу Креді Агріколь Банку.

Цьогоріч Креді Агріколь встановив новий рекорд - видав 2 мільярди гривень автокредитів менше ніж за 8 місяців, продемонструвавши кращі показники навіть у порівнянні з докризовим періодом. Креді Агріколь уже 6 рік поспіль є лідером у номінації "Автокредит" щорічного рейтингу "50 провідних банків України" та єдиний серед банків має сертифікат ISO 9001 в напрямі «Автокредитування». А це - гарантія якості обслуговування та жодних прихованих комісій. Банк пропонує ексклюзивні умови кредитування з понад 15 провідними автовиробниками, серед яких: Renault, Citroen, Peugeot, Toyota, Nissan, Opel, Mazda, Suzuki, BMW та інші. Дізнавайтеся більше про умови автокредитування та залишайте онлайн-заявку тут

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно