Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк запрошує на конференцію «Управління агропідприємствами в умовах змін» у рамках виставки Agro Animal Show 2018

15 Лютого 2018

Креді Агріколь Банк запрошує на конференцію «Управління агропідприємствами в умовах змін», що відбудеться 22 лютого 2018 року в рамках щорічних міжнародних виставок «Зернові технології-2018/ Agro Animal Show -2018/ Фрукти. Овочі. Логістика - 2018».      

Конференція розпочне роботу 22 лютого о 13:30 у павільйоні 2, конференц-зал 8 (2-й поверх). Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням або за телефоном (044) 590 22 03.  

Організатори «Дня Франції» - Посольство Франції в Україні, Агентство «Бізнес Франс» та Креді Агріколь Банк.       

«Будучи референтним банком для агропромислового сектора, ми активно беремо участь у розвитку аграрної галузі. Це один із ключових напрямів нашої стратегії в Україні та головний пріоритет всієї групи Креді Агріколь, до якої ми входимо. Креді Агріколь Банк створює власну експертизу стосовно основних тенденцій ринку, що високо цінується партнерами та клієнтами банку. Агрокоманда банку 70% часу проводить в полях, щоб краще розуміти бізнес клієнтів. Участь Креді Агріколь Банку в організації конференції – це наше бажання поділитися експертизою, досвідом та знаннями. Будемо раді бачити на виставці наших нинішніх та майбутніх партнерів», - коментує Лариса Бондарєва, член Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро.     

Місце проведення: м. Київ, Броварський пр-т, 15 (Міжнародний Виставковий Центр), павільйон 1.

Програма конференції «Управління агропідприємствами в умовах змін»:

13:10-13:30 – Реєстрація учасників

13:30-13:40: Вступне слово від організаторів

Наталія Порвіна, Креді Агріколь Банк, Алексі Струве, Бізнес Франс, Ніколя Перрен, Радник з сільського господарства Посольства Франції в Україні.

 13:40-14:00: Вибір моделі управління агропідприємством залежно від агрокліматичних умов. 

В. Бєлозерських, заступник директора департаменту підтримки агро бізнесу, Креді Агріколь Банк.

14:00-14:10: Кліматичні зміни в Україні (аналіз і прогноз).* Т. Адаменко, начальник відділу агрометеорології, Українських гідрометеорологічний центр.

14:10-14:25 Екосистемні функції та наслідки для сільського господарства. Робер Левек, експерт з питань землевласності SAFER (Французька Національна федерація компаній з питань упорядкування земель у сільській місцевості).

14:25-14:40: Адаптація до змін: практичний досвідЄ. Радовенюк, головний виконавчий директор, Grain Alliance Group.

14:40 -14:55: Управління витратами підприємства: вартість ресурсів фінансування та тенденції фінансових ринків. О. Печерицин, провідний економіст блоку фінансових ринків, Креді Агріколь Банк.  

14:55-15:10: Управління витратами підприємства:  вартість основних витратних ресурсів (насіння, добрива, ЗЗР). П. Лахай, експерт аграрних ринків, УКАБ.

15:10-15:25: Управління витратами підприємства:  підбір якісного насіннєвого матеріалу. О. Астраханцев, директор з  маркетингу, ТОВ «Лімагрейн Україна».

15:25-15:45: Управління персоналом в агробізнесі. О. Ковальчук, директор з персоналу, ТОВ «Астарта-Київ».  

15:45-16:00: Інновації та перспективи. А. Попов, провідний технолог з виробництва молока, Український аграрний холдинг.

16:00-16:20: Державна підтримка аграрного сектору. В. Шеремета, заступник міністра АПК, Міністерство Агропромислового комплексу.

16:20-16:30: Блок запитання – відповіді.   

Agro Animal Show –  міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва, спрямована  на просування сучасних технологій в галузь тваринництва. Пропонує великий  спектр  техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професійно займаються виробництвом тваринницької продукції. Серед компаній, що беруть участь у виставці, -відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики.   

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно