Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК взяв участь у виставці «AgroAnimalShow» та став співорганізатором Дня Франції

12 Лютого 2016

10 - 12 лютого КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК взяв участь у виставці «AgroAnimalShow» та став співорганізатором Дня Франції, який відбувся в рамках даного заходу.
День Франції відзначився проведенням міжнародної конференції «Агроекономічні переваги поєднання рослинництва та тваринництва», де «гравці» світового рівня в секторі рослинництва, тваринництва, супутникових технологій та с/г техніки: Bioret Agri, GEOSYS, Agritel, Kuhn представили комплексні підходи, технології та продукти, які використовуються або можуть бути використані для розвитку сільського господарства України та допомагають фермерам рухати аграрний сектор в напрямку європейського рівня.

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК виступив модератором конференції та ознайомив учасників з особливостями фінансового аналізу агрокомпаній в реаліях України.
Агрокоманда КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКу вже багато років бере активну участь у підготовці програми Дня Франції разом з Економічною Службою Посольства Франції в Україні та французьким агентством з розвитку експортної діяльності французьких підприємств Business France.

Загалом на виставці було представлено 512 компаній з Австрії, Німеччини, Данії, Ірландії, Іспанії, Італії, Китаю, Нідерландів, Польщі, США, Туреччини, України та Франції.

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 470 000 приватних та 33 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно