Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк взяв участь у Національному дні поля, організованого компанією «Агросем»

22 Серпня 2017

17 серпня агрокоманда Креді Агріколь Банку взяла участь у Національному дні поля під назвою «Платформа інновацій». Організатор заходу - компанія «Агросем», яка є одним з провідних постачальників продукції для сільгоспвиробників (сільськогосподарська техніка, насіння, добрива). 

 Відвідувачі мали нагоду ознайомитися із найсучаснішими досягненнями в селекції сільгоспкультур та технології їх вирощування, а також у дії побачити технічні інноваційні розробки, спрямовані поліпшити якість використання добрив та керування сільгосптехнікою. Свої новинки презентували компанії-партнери: John Deere, Maїsadour, Pioneer, KWS, Dow Seeds, Saaten Union. Креді Агріколь Банк представляли колеги із Західного макро-регіону.

«За час роботи з агроклієнтами ми бачимо значний прогрес в даному секторі. Сільськогосподарські підприємства активно впроваджують та використовують нові технології, інноваційні рішення. Участь Креді Агріколь Банку в заходах, присвячених інноваціям в аграрному секторі, вкотре доводить, що банк активно стежить за «новинками» агроринку, щоб максимально адаптувати продукти та сервіс під потреби клієнтів. Компанія «Агросем» - офіційний дилер John Deere у Хмельницькій і Тернопільській областях. Присутність Креді Агріколь Банку на Національному дні поляякий організовано партнером банку «Агросем», - це ще один крок побудови довготривалих партнерських відносин», - коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу.

Про Агросем:

Сьогодні ТОВ «Агросем» є однією з провідних компаній на аграрному ринку України. Починаючи з 2000 року «Агросем» займається впровадженням на ринку України провідного світового досвіду в галузі аграрних технологій, селекції сільськогосподарських культур, засобів захисту рослин, мінеральних добрив, використання сільськогосподарських машин та агрегатів, що забезпечують ведення рентабельного аграрного виробництва у гармонії з природою.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно