Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк взяв участь у Національній аграрній конференції «Як успішно впровадити аграрну реформу»

28 Квітня 2016

18 та 19 квітня 2016 року представники Креді Агріколь Банку взяли участь у Національній аграрній конференції «Як успішно впровадити аграрну реформу».

Мета заходу полягала в обговоренні актуальних питань, що стосуються аграрної реформи та напрацювання діючого механізму розвитку сільського господарства. Конференція відбулась на території Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ.

Жан-Жак Ерве, член Правління та радник із сільськогосподарських питань Креді Агріколь Банку, виступив із доповіддю на тему: «Що допоможе розвитку фермерства в Україні?». А Наталія Александрова, заступник директора по роботі з малим та середнім бізнесом Харківської міжрегіональної дирекції питань Креді Агріколь Банку та Денис Ігітов, заступник директора по роботі з приватними особами та малим і середнім бізнесом центрального відділення Креді Агріколь Банку в м. Суми, розповіли про фінансові пропозиції для аграріїв. Ігор Гуржій, експерт з розвитку агробізнесу питань Креді Агріколь Банку, розкрив питання важливості розуміння агробізнесу клієнта з точки зору аналізу агротехнологічних особливостей ведення його діяльності.

«Наша участь в конференції та, зокрема, в дискусійній панелі із агрофінансування, дозволила додатково розкрити продукти банку в агро кредитуванні та їхні переваги. Як зазначають більшість агровиробників, і з чим необхідно погодитись, проблема у фінансуванні є, і її необхідно вирішувати першочергово. Це стосується, як кредитування робочого капіталу, так і інвестиційних проектів. Результати заходу свідчать про те, що подальший розвиток агросектору можливий лише за умови наявності ефективної політики, розробленої за активної участі учасників галузі», зазначив Ігор Гуржій.

У заході також взяли участь представники Міністерства агропромислового розвитку Франції, керівництво Міністерства аграрної політики та продовольства України, потенційні інвестори з Євросоюзу, провідні науковці України та світу. В рамках конференції учасники мали можливість взяти участь у виставці агропродукції національних виробників, а також у екскурсіях по агропідприємствах.

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно