Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк визнаний найнадійнішим банком в Україні відразу у двох рейтингах

13 Червня 2016

Креді Агріколь Банк отримав найвищу оцінку стійкості за результатами 1 кварталу 2016 року по версії фінансового порталу «Мінфін». Банк продовжує утримувати першість у цьому рейтингу з минулого року - результати рейтингу за 4 квартал 2015 року також визначили Креді Агріколь Банк найстійкішим у банківській системі України.

Рейтинг стійкості банків від порталу «Мінфін» - це щоквартальна оцінка діяльності банків на підставі інформації з офіційних і відкритих джерел. У рейтингу використовувалися дані офіційної звітності банків за станом на 1 квітня 2016. До рейтингу увійшли банки перших трьох груп за класифікацією НБУ, а також невеликі банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.

Фінустанови отримують бал від 1 до 5 в залежності від показників, що характеризують їх стресостійкість і лояльність вкладників: враховується якість активів, ліквідність, можливість зовнішньої підтримки, приріст вкладів, платіжна репутація тощо.

Креді Агріколь Банк також визнаний найнадійнішим банком України у 2016 році у рейтингу «ТОП 15 банків» за версією журналу про страхування Форіншурер, який рейтингує страхові компанії та фінустанови.

Рейтинг найнадійніших банків України в 2016 році складено аналітиками на базі офіційної статистики українських банків, наданої НБУ. При складанні рейтингу найбільших українських банків враховувалася здатність фінустанови без затримки повернути депозити у разі виникнення фінансові труднощів або проблем з погашенням кредитів і зростання заборгованості клієнтів, а також рівень підтримки акціонерів і держави. Важливу роль відіграє фактор власника з точки зору поповнення капіталу і ліквідних ресурсів, що є основою стійкості в стресових умовах.

Про банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно