Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк виступив партнером сьомого Національного конкурсу професійної майстерності Toyota

23 Вересня 2016

Шановні клієнти!

16 вересня 2016 року в Києві всьоме відбувся Національний конкурс професійної майстерності Toyota, організований ПІІ «Тойота-Україна», офіційним імпортером автомобілів  Toyota і Lexus в Україні. Креді Агріколь Банк підтримав проведення заходу у якості партнера.

Конкурс професійної майстерності Toyota щороку проводиться між фахівцями дилерської мережі Toyota і Lexus, що змагаються за звання кращого у своїй галузі та головний приз — подорож до Японії на щорічну церемонію нагородження кращих фахівців «Тойота Мотор Корпорейшн» з усього світу.

У цьому році в конкурсі взяли участь 12 найкращих спеціалістів з продажу аксесуарів і 12 найкращих механіків дилерської мережі Toyota та Lexus зі всієї України, які продемонстрували найвищий рівень знань та навичок.

Головним слоганом Національного конкурсу професійної майстерності було обрано «Be the One. Be the Best. Be Toyota» — «Будь першим. Будь кращим. Будь Toyota». Обрана концепція уособлює головні цінності бренду Toyota: постійне вдосконалення, розвиток знань та навичок і досягнення мети − пропонувати клієнтам Toyota найвищий рівень якості сервісу.
Від імені Креді Агріколь Банку учасників конкурсу привітала Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу продажів та проекти digital: «Нашому банку як багаторічному фінансовому партнеру компанії Toyota приємно щороку долучатися до цього конкурсу. Адже в основі партнерських відносин ми вбачаємо повагу до цінностей наших партнерів. Конкурс Професійної майстерності є справжнім втіленням цінності Toyota. А спільна для обох наших компаній цінність полягає у наданні послуг найвищої якості під час усіх етапів автоподорожі клієнта».

Партнерська співпраця Креді Агірколь Банку та компанії Toyota триває вже 13 років. Завдяки саме якісному обслуговуванню від автосалону, до банку та до автосервісу вже понад 10 000 клієнтів обрали для себе бренд автомобіля Toyota і банк Креді Агріколь.

Нагадаємо, що для діючих та потенційних клієнтів у Креді Агріколь Банку діють партнерські програми, за якими автомобілі марки Toyota надаються в кредит на спеціальних умовах.

Детальніше про умови кредитування та страхування автомобілів марки Toyota можна довідатись у розділі «Кредити на авто» або в Контакт-центрі Креді Агріколь Банку за телефоном 0 800 30 5555 (безкоштовно з усіх телефонів в Україні).

 

Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 443 000 приватних та 40 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно