Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк виступає ексклюзивним фінансовим спонсором конференції «Зерно Причорномор'я»

11 Квітня 2018

Креді Агріколь Банк уже дев’ятий рік поспіль підтримує конференцію «Зерно Причорномор'я» в якості ексклюзивного фінансового спонсора. Захід відбудеться 18 та 19 квітня у готелі InterContinental Kyiv.

XV Міжнародна конференція «Зерно Причорномор'я-2018: Moving Up the Value Chain» - це міжнародна платформа для обговорення найактуальніших тем і перспектив розвитку глобального ринку зерна і ринків країн Чорноморського регіону. Конференція проводиться з 2004 року і є одним із найбільших світових зернових форумів.

«Ми віримо у розвиток агробізнесу України, адже він має великий потенціал. З 2014 року відбувся значний прогрес. Інвестиції у покращення якості продуктів, інфраструктуру та технології принесли свої плоди, вони створили основу для довготривалого зростання українського аграрного сектора. Тепер подальший успіх залежатиме від здатності українського агробізнесу підтримувати належний рівень якості та ефективності. Ці інвестиції особливо важливі для подальшого розвитку галузі в Україні. Як референтний банк для агробізнесу ми продовжуватимемо приносити інновації в Україну, допомагаючи аграріям не тільки з фінансовими рішеннями, а й професійною експертизою. Ми підтримуємо конференцію «Зерно Причорномор'я», адже це можливість обміну досвідом та наш внесок у розвиток цієї галузі», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.  

Александр Чеснакофф, заступник члена Правління Креді Агріколь Банку, виступить модератором сесії «Основні постачальники аграрної сировини: ключові регіональні тенденції». 

Олексій Ступак, директор департаменту розвитку корпоративного бізнесу Креді Агріколь Банку, візьме участь у дискусійній панелі: «Чорноморський регіон: джерела та межі росту аграрного сектору». 

Участь у конференції дозволяє делегатам дізнатися про найновіші драйвери аграрного ринку, вдосконалити свої бізнес-стратегії у швидко мінливому світі, а також встановити нові контакти з операторами аграрного бізнесу з усього світу.  

Детальніше про програму конференцію читайте на сайті організатора.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно