Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-5 найнадійніших банків країни за рейтингом Dragon Capital та видання «Новое время»

13 Листопада 2019

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-5 найнадійніших банків за рейтингом, сформованим виданням «Новое время» спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital (за 8 місяців 2019 року). Важливо, що банк визнаний серед лідерів рейтингу третій рік поспіль.

Надійність фінансових установ визначала інвестиційна компанія Dragon Capital, виходячи з суми балів, які банк отримав на основі таких показників: достатність капіталу, ліквідність, довіра вкладників, підтримка акціонерів, прибутковість банку, якість активів та якісні показники (прозорість діяльності банку, збалансованість ризик-менеджменту, репутація).

«Креді Агріколь Банк дорожить своєю гарною репутацією, адже добре ім’я - наш найцінніший актив, який безпосередньо впливає на успішність бізнесу. Ми вдячні за високу оцінку результатів діяльності банку та визнання експертів. Цього року група Креді Агріколь презентувала новий  Середньостроковий план 2022. В його основу закладено сенс існування нашого банку – «працюємо щодня в інтересах клієнтів і суспільства». Тож для наших клієнтів ми прагнемо бути не тільки стабільним фінансовим партнером, ми створюємо додаткову цінність та даємо впевненість у надійності нашої співпраці», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Надійність Креді Агріколь Банку підтверджується міжнародними та національними рейтингами. Зокрема, за показниками міжнародного рейтингового агентства Fitch, Креді Агріколь Банк уже 4 роки поспіль отримує найвищий із можливих рейтинг Fitch в Україні (довгостроковий рейтинг за національною шкалою – «AAA»), який відображає статус банку як одного із національних емітентів із найвищими рейтингами.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно