Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-3 найкращих аграрних банків за результатами рейтингу «Фінансовий Оскар» журналу «Бізнес»

12 Квітня 2019

Креді Агріколь Банк відзначений у ТОП-3 в номінації «Аграрний банк» за результатами рейтингу «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес». Креді Агріколь нагородили за досягнення на ринку кредитування та обслуговування аграріїв.        

«Ми вдячні експертам ринку за визнання Креді Агріколь у трійці найкращих аграрних банків України. Ми продовжуватимемо розвивати аграрний сектор, адже віримо в його високий потенціал. Співпрацюючи з клієнтами, Креді Агріколь надає більше, ніж якісний класичний банкінг. Ми прагнемо бути справжніми партнерами, створюючи для клієнтів додаткову цінність. Саме тому ми знаємо і розуміємо бізнес клієнтів, вивчаємо їхні потреби, допомагаємо їм реалізовувати проекти. А досвід та експертиза наших фахівців у поєднанні з унікальними знаннями групи Креді Агріколь дають можливості для спільного розвитку», - коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку.    

Важливо, що Креді Агріколь входить до рейтингу найкращих банків для агробізнесу за версією журналу «Бізнес» уже четвертий рік поспіль. Індекс рекомендацій клієнтів в агросекторі (CRI) становить 68%, що є найбільшим показником на ринку (за даними GFK-Україна 2018).     

Журнал «Бізнес» вже понад 23 роки проводить рейтинг «Фінансовий Оскар». Обрання переможців рейтингу проходить у два етапи.   На першому етапі редакція відбирає претендентів, виходячи з показників діяльності фінустанов, динаміки їхнього розвитку та дій на ринку в минулому році. У кожній номінації формується short-list із ТОП-10 претендентів.

На другому етапі фінальне оцінювання претендентів відбувається шляхом відкритого голосування читачів журналу «Бізнес»: експертів фінансового ринку, представників банківської, страхової та фондової спільнот, профільних професійних організацій та регуляторних органів, а також керівників компаній, корпоративних клієнтів фінансового ринку.

Голосування за номінантів проводиться на сайті business.ua протягом місяця. Суму набраних компаніями голосів підраховує редакція. На підставі отриманих результатів визначаються переможці в номінаціях.

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua    

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно