Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк увійшов у ТОП-3 найнадійніших фінансових установ за рейтингом Dragon Capital та видання "Новое время"

28 Листопада 2017

Креді Агріколь Банк увійшов у ТОП-3 найнадійніших фінансових установ за рейтингом, складеним виданням "Новое время" спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital.

Місце в рейтингу визначала інвестиційна компанія Dragon Capital, виходячи з суми балів, які банк отримав на основі таких показників: достатність капіталу, ліквідність, довіра вкладників, підтримка акціонерів, прибутковість банку, якість активів та якісні показники.  

«Ми дуже цінуємо визнання експертів ринку і те, що думки експертів збігаються у високій оцінці результатів діяльності Креді Агріколь Банку. Дійсно, наш банк - надійний, ефективний та один із найприбутковіших в Україні. Бути банком з високою репутацією і стабільно позитивними результатами навіть у кризові часи нам допомагають кілька чинників: виважена довгострокова стратегія, універсальна клієнтоорієнтована бізнес-модель, зважена політика ризиків, збалансована структура доходів, один із найкращих показників співвідношення витрат до доходів на ринку, потужна синергія в рамках банку та на рівні Групи, висока якість сервісу та професійна експертиза. Але найголовніше – це наша чудова й мотивована команда. Саме працівники – наш ключ до успіху, адже вони вкладають свої знання, досвід та ентузіазм у результати Креді Агріколь Банку. Я пишаюсь ними і дуже вдячний кожному», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.     

Варто додати, що надійність Креді Агріколь Банку була неодноразово підтверджена міжнародними та національними рейтингами. Зокрема, вже другий рік поспіль Креді Агріколь Банк отримує найвищий із можливих рейтинг Fitch в Україні (довгостроковий рейтинг – AAA, прогноз стабільний; довгостроковий рейтинг стійкості дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті B- прогноз стабільний).  

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua  

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно