Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк увійшов у ТОП-10 рейтингу «50 провідних банків України»

27 Квітня 2018

Креді Агріколь Банк знову ввійшов у десятку лідерів рейтингу «50 провідних банків України» за версією інформаційного агентства «Finclub». Окрім того, вже третій рік поспіль Креді Агріколь Банк тримає першість у номінації «Автокредити». Високі відзнаки банк також отримав у наступних номінаціях:

ТОП-5: «Обслуговування юридичних осіб», «Кредити малому і середньому бізнесу», «Кредит готівкою», «Іпотечний кредит».

ТОП-10: «Преміальний банкінг», «Зарплатні проекти», «Обслуговування фізичних осіб у відділенні», «Ощадний вклад», «Овердрафти».

Високу оцінку Креді Агріколь Банк отримав завдяки цілому комплексу фінансових показників. Безумовно, одним з ключових факторів успіху є бездоганна репутація банку і потужна команда топ-менеджерів, які в цьому році знову були високо оцінені експертним журі. Відразу чотири члени Правління отримали нагороди як провідні банкіри:   

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов у ТОП-10 «Найкращих топ-менеджерів банку». 

Лариса Бондарєва, член Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ і агрі-агро Креді Агріколь Банку увійшла у ТОП-5 «Найкращих корпоративних банкірів».

Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу і діджитал, увійшла у ТОП-5 «Найкращих роздрібних банкірів».  

Режис Лефевр, член Правління, фінансовий директор Креді Агріколь Банку, зайняв перше місце у номінації «Найкращий фінансовий директор банку».  

Основою для щорічного дослідження традиційно служить квартальна і річна звітність банків, а також інформація, яку додаткову надають фінустанови організаторам дослідження. Окрім визначення 50 провідних банків, було складено 15 тематичних і 5 персональних рейтингів.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно