Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк увійшов до ТОР-10 рейтингу «50 провідних банків України»

27 Квітня 2017

Креді Агріколь Банк увійшов в десятку лідерів рейтингу «50 провідних банків України» за версією компанії «Фінансовий клуб». Основою для щорічного дослідження традиційно служить квартальна і річна звітність банків, а також інформація, яка додатково надається фінустановами організаторам дослідження.

Високу оцінку Креді Агріколь Банк отримав завдяки цілому комплексу фінансових показників. Безумовно, одним з ключових факторів успіху є бездоганна репутація банку і потужна команда топ-менеджерів, які в цьому році в черговий раз високо оцінені експертним журі. Відразу 4 члени Правління отримали нагороди як кращі банкіри:

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов в ТОР-10 лідерів в номінації «Кращий топ-менеджер банку».

Лариса Бондарєва, член Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ і агрі-агро Креді Агріколь Банку отримала звання «Кращого корпоративного банкіра».

Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу і Діджитал, посіла друге місце в номінації «Кращий роздрібний банкір».

Режис Лефевр, член Правління, фінансовий директор Креді Агріколь Банку, увійшов до п'ятірки лідерів в номінації «Кращий фінансовий директор банку».

Крім лідерських позицій в загальному рейтингу «50 провідних банків України», Креді Агріколь отримав високі нагороди відразу в декількох номінаціях:

1 місце в номінації «Автокредити»

2 місце в номінації «Кредити малому і середньому бізнесу»

4 місце в номінації «Овердрафти»

5 місце в номінації «Кредит готівкою»

6 місце в номінації «Преміальний банкінг»

6 місце в номінації «Іпотечний кредит»

8 місце в номінації «Обслуговування юридичних осіб»

10 місце в номінації «Обслуговування фізичних осіб у відділенні»

«Без сумніву, висока оцінка роботи Креді Агріколь Банку авторитетними експертами і організаторами рейтингу - привід для гордості для всієї нашої команди. Креді Агріколь Банк продовжує утримувати провідні позиції в різних номінаціях. Це результат зусиль, які кожен з нас докладає кожен день. І цей результат - найкраще підтвердження того, що ми вибрали вірну стратегію і вектор розвитку, які полягають в ефективній бізнес-моделі, грамотному менеджменті, проактивності і бездоганній етиці ведення бізнесу», - зазначив Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. – «Ми не зупиняємося на досягнутому. Ми ставимо перед собою не менш амбіційні цілі як в частині розвитку банку в цілому, так і в частині нашого внеску в зміцнення фінансової системи України».

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно