Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк став партнером Atelier Франція Україна

20 Грудня 2017

Креді Агріколь Банк став партнером Atelier Франція Україна. Це – щорічна зустріч французької ділової спільноти, зацікавленої у веденні бізнесу та інвестуванні в Україну.  

Зустріч була організована урядовим агентством Франції Business France.

Ця зустріч на найвищому рівні об’єднала більш ніж 50 компаній та 100 учасників. Її відвідали пані Ізабель Дюмон, Почесний посол Франції в Україні, Вінсент Пренго, керівник Економічного відділу посольства Франції в Україні, представники французьких компаній в Україні та відповідальні представники уряду України: Оксана Маркарова, Перший заступник міністра фінансів та Урядовий уповноважений з питань інвестицій, Даніель Білак, Головний радник Прем’єр-міністра України з питань інвестицій та голова Офісу залучення та підтримки інвестицій, а також Василь Тофан, партнер Horizon Capital.

Учасники зустрічі обмінюються інформацією та досвідом з французькими компаніями, присутніми в Україні, та проводять індивідуальні зустрічі з експертами галузі.

Жан-Поль Пьотровські, Голова Правління Креді Агріколь Банку, взяв участь у круглому столі, присвяченому бізнес-клімату в Україні.  На зустрічі обговорювались наступні теми:

  • Макроекономічна ситуація в Україні
  • Бізнес-рекомендації
  • Бізнес-клімат в Україні
  • Презентація міста Харкова та знайомство з харківською делегацією
  • Можливості для бізнесу
  • Можливості для фінансування

Українська делегація відвідала стартап-інкубатор Групи Креді Агріколь «Le Village»

Наступного дня після Atelier France Україна Голова Правління Креді Агріколь Україна Жан-Поль Пьотровські організував візит української делегації до бізнес-інкубатора Групи Креді Агріколь – «Le Village». Це – екосистема, де створюються цінності, а також стартап-інкубатор, який підтримує проекти з високим потенціалом. Перший «Le Village» було створено в Парижі у 2014 році, і з того часу було засновано ще 6. «Le Village» має контактні пункти у 25-ти мегаполісах світу (Нью-Йорк, Лондон, Москва, Шанхай, Сеул, Токіо, Сінгапур…), мета яких – сприяти стартапам у їх міжнародному розвитку. Найсучасніше середовище та вдале розташування у центрі регіонів дозволяють стартапам кожного «Le Village» Креді Агріколь розвиватися в екосистемі відкритих інновацій поряд з безліччю приватних та державних партнерів.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.  

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно