Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк презентував оновлене відділення у Львові

14 Серпня 2020

В рамках масштабної модернізації мережі Креді Агріколь Банк презентував оновлене відділення у Львові за адресою вул. Пекарська, 23, що в п’ятнадцяти хвилинах від центру міста. У будівлі розташувався офіс представництва Західного макрорегіону та двоповерхове відділення з депозитарієм, що орієнтоване на обслуговування всіх клієнтських сегментів банку.

«Львівський макрорегіон – стратегічно важливий для банку. У Львові розвинений осередок бізнес-клієнтів, які займаються IT, туризмом, торгівлею та культурними проектами.  Ми вже давно працюємо з багатьма відомими компаніями Західного макрорегіону, лідерами у своїх напрямах. Географічне положення Львова, розвинена бізнес-культура та прогресивність львів’ян відкривають великі перспективи для подальшого розвитку Креді Агріколь в цьому регіоні!» ― розповідає  Юрій Грисюк, директор Західного макрорегіону Креді Агріколь Банку.

Сучасний інтер’єр та зручне зонування простору сприяють максимальному комфорту та швидкому обслуговуванню клієнтів. Так, у відділенні є зона самообслуговування 24/7, яка дозволяє здійснювати широкий перелік операцій із картками та готівкою, зона очікування, де клієнтів пригощають кавою, зала для основних операцій з касовим вузлом, а також сучасний депозитарій.

Завітайте у відділення нового формату Креді Агріколь Банку у Львові за адресою вул. Пекарська, 23. В період карантину відділення працює з 09:00 до 17:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00. В звичайному режимі відділення відкрите з 09:00 до 18:00, каса працює з 9:00 до 17:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно