Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримує третій щорічний Український форум аграрного бізнесу

27 Листопада 2019

Креді Агріколь Банк виступає генеральним партнером Українського форуму аграрного бізнесу, який відбувся 19 листопада у готелі Premier Palace у Києві. У фокусі заходу – обговорення подальшої інтеграції України у світовий агропродовольчий ланцюг. Креді Агріколь Банк підтримає форум уже третій рік поспіль.

Захід об’єднав 20 спікерів, серед яких представники бізнесу та профільних міністерств України. У рамках форуму учасники обговорювали необхідні кроки України для того, щоб займати міцну глобальну позицію та максимально використати свої конкурентні переваги.

Серед ключових тем заходу:

  • Основні пріоритети нового Уряду і Парламенту для забезпечення подальшого зростання і розвитку українського агропромислового комплексу;
  • Фокус на фінансах та інвестиціях і тому, де вони можуть принести найбільшу цінність;
  • Приклади інновацій та впровадження новітніх технологій провідними агропромисловими групами;
  • Формування ринку землі.

Від імені банку у панельних дискусіях взяли участь Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь, та Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес та фінансові ринки банку.

«Протягом останніх років сільське господарство України було одним із найпомітніших секторів на економічній мапі та залишається ключовою рушійною силою для розвитку української економіки. Україна зробила крок вперед, розширивши географію експорту своєї сільськогосподарської продукції на ЄС, Азію та Африку. Це свідчить про однозначне визнання високої якості української продукції та є результатом успішної конкуренції українських гравців. Як стратегічний партнер агробізнесу Креді Агріколь бере активну участь в розвитку цього сектору за допомогою партнерських програм та обміну досвідом. Це ключовий принцип нашої місцевої стратегії, а також найвищий пріоритет для групи Креді Агріколь загалом. Наш банк продовжуватиме фокусуватися на аграрному секторі, ми і надалі будемо підтримувати клієнтів, фінансуючи придбання землі після земельної реформи», – зазначив у своїй вітальній промові Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Щорічний Український форум аграрного бізнесу – це одна з ключових подій на ринку агробізнесу України. Ефективний та продуктивний одноденний формат дозволяє охопити широкий спектр тем, включаючи фінансування та інвестиції, інновації і agtech, нові експортні ринки, корпоративні стратегії агрохолдингів, логістику та інфраструктуру.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно