Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримує Торговельне фінансування між Україною та країнами Шовкового шляху

18 Жовтня 2017

4 жовтня 2017 року в Києві відбулася конференція «Український форум торговельного фінансування – торговельне фінансування для Шовкового шляху» під егідою ЄБРР та Міжнародної торгової палати. Конференцію відкрив Віце-прем’єр-міністр Степан Кубів, який підкреслив пріоритет диверсифікації української торгівлі як фактору політичної стабільності та економічного зростання. 

Як лідер українського ринку торгівельного фінансування, Креді Агріколь Банк взяв активну участь в організації та популяризації цього заходу. Роль спонсора форуму дозволила Креді Агріколь Банк запросити своїх важливих клієнтів до участі в конференції та виступити в якості переважного партнера для міжнародної банківської спільноти, зацікавленої в розвитку ТФ.

Оскільки міжнародна торгівля становить більше 100% ВВП країни, Україна дуже зацікавлена в ефективних та диверсифікованих інструментах торговельного фінансування, нових джерелах фінансування та покриття ризиків. Країни Близького Сходу, Китай, Індія та країни Далекого Сходу є основними споживачами українського експорту сільськогосподарської та промислової продукції, а також постачальниками електроніки, обладнання та іншого важливого для країни імпорту.  

Більше 200 гостей відвідали конференцію в пошуках можливостей для розвитку торгівлі на ринках, які становлять важливу та дедалі більшу частку міжнародної торгівлі України. Багато керівників банків з регіону Близького Сходу та Північної Африки, Китаю, Кореї та Японії відвідали Україну вперше. Вони зустрілися з представниками українських компаній, як експортерів, так і імпортерів, зацікавлених у встановленні стабільних та ефективних ділових контактів із торговими контрагентами та фінансистами.  

КАУ та учасники конференції відзначили наступні найбільш перспективні сфери для співпраці:

  • Сприяння контактам у сфері торговельного фінансування за допомогою надійних українських банків та торгових асоціацій (МТП, промислові ярмарки);
  • Більш дешеве фінансування експорту та імпорту за допомогою дисконтування акредитивів, випущених на умовах відстроченої оплати;
  • Підтримка українських експортерів шляхом активного встановлення відносин з місцевими банкірами, акредитованими партнерами Групи Креді Агріколь, що обслуговують середній корпоративний сегмент ринку.

Як частина Групи КА, Креді Агріколь Банк бачить свої переваги у торгівлі з країнами Шовкового шляху. Необхідно обмінюватися бізнес можливостями та проводити більше операцій через мережу Групи КА, посилюючи синергію у торговельній сфері. За результатами  Українського форуму торговельного фінансування для Шовкового шляху Креді Агріколь Банк планує нові угоди з торговельного фінансування та обмін проектами клієнтів з КА КІБ в ОАЕ, Китаї та Індії.  

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно