Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримує премію «Створено жінками»

13 Грудня 2019

Креді Агріколь Банк другий рік поспіль підтримує премію для бізнес-леді «Створено жінками». Мета конкурсу – заохочення розвитку жіночого підприємництва в Україні та нагородження проекту бізнесу. Премію започаткував комітет бізнес-леді Французько-української торговельно-промислової палати (CCIFU), до якого входять жінки-засновниці, директори або члени комітету директорів французьких компаній в Україні.

«Наш банк уже другий рік поспіль підтримує премію «Створено жінками», адже ми розуміємо важливість сприяння розвитку жіночого підприємництва в Україні. Цей конкурс дає шанс відзначити бізнес-леді, чиї проекти заслуговують визнання. Важливо, що в Україні французькі компанії приділяють серйозну увагу питанню підтримки таланту жінок у підприємництві й дедалі частіше довіряють їм керівні посади»- коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку.

Долучитися до конкурсу «Створено жінками» можуть жінки, які нещодавно заснували власну компанію у будь-якому секторі діяльності. Збір заявок для участі в конкурсі триває до 7 лютого 2020 року. Церемонія вручення премії відбудеться 18 березня 2020 року. Детальніше можна прочитати на сайті ( https://www.ccifu.com.ua/uk/premija-biznes-ledi-2020/jak-vzjati-uchast.html).

Переможницю конкурсу обере професійне журі, у складі якого - члени комітету бізнес-леді CCIFU та партнери. Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку, має честь другий рік поспіль входити у журі конкурсу.

В якості подарунків від Французько-української торговельно-промислової палати переможниця отримає: 100 000 гривень, п’ятиденну подорож у Париж для знайомства з головними офісами компаній-партнерів премії, менторинг проекту компаніями-партнерами та безкоштовне членство в CCIFU протягом року.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно