Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримав конференцію «Зерно Причорномор'я» як ексклюзивний фінансовий спонсор

15 Квітня 2019

Вже десятий рік поспіль Креді Агріколь Банк підтримує конференцію «Зерно Причорномор'я» в якості ексклюзивного фінансового спонсора. Конференція слугує міжнародною платформою для обговорення найактуальніших тем і перспектив розвитку глобального ринку зерна і ринків країн Чорноморського регіону. Захід відбувся 10-11 квітня у готелі InterContinental Kyiv.              

Конференція проходить із 2004 року і є одним із найбільших світових зернових форумів. Участь у конференції дозволяє делегатам не лише ознайомитися з тенденціями зернового ринку, а також встановити нові контакти з операторами аграрного бізнесу з усього світу.  

«11 років тому Креді Агріколь був одним із перших, хто повірив у перспективність аграрної галузі та почав підтримувати аграріїв в Україні. Сьогодні, як провідний банк для агробізнесу, ми активно долучаємося до розвитку цього сектора. Це ключовий вектор нашої стратегії, а також один із пріоритетів для групи Креді Агріколь. В Україні ми продовжуємо стратегію Групи і працюємо з усіма сегментами аграрного ринку - від виробників до експортерів і переробників. Вже 10 років поспіль ми підтримуємо конференцію «Зерно Причорномор'я», адже це можливість обміну досвідом та наш внесок у розвиток цієї галузі», - коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку.    

В рамках конференції учасники обговорили такі теми:

  • Чорноморський регіон в умовах трансформації глобального агро ринку
  • Макроекономічні та геополітичні зміни, що впливають на аграрний сектор
  • Світова фінансова криза та сировинні ринки. Загальний фінансовий огляд
  • Країни Причорномор'я. Відповідаючи новим трендам споживання
  • Перспективи ринку олійних культур в Україні
  • Експорт пшениці з Причорномор'я та ЄС: слідуючи новому ланцюжку доданої вартості
  • Стратегічне значення Стамбула для транзиту зернових та бобових у Чорноморському регіоні

Юрій Серафін, начальник комерційного управління департаменту міжнародного та великого корпоративного бізнесу Креді Агріколь Банку, виступив у першій сесії  з доповіддю «Макроекономічний прогноз для України».     

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».  

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно