Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підписав угоду про партнерство з Maschio Gaspardo

02 Травня 2018

Креді Агріколь Банк підписав угоду про співпрацю з компанією Maschio Gaspardo, міжнародною Групою із понад 50-літньою історією, лідером на ринку виробництва сільськогосподарської техніки для обробки ґрунту, посіву, догляду за посівами та зеленими насадженнями, а також заготівлі сіна.

Завдяки підписанню цієї угоди Креді Агріколь Банк зможе пропонувати привабливі та конкурентні умови кредитування своїм аграрним клієнтам в Україні. Креді Агріколь Банк буде співпрацювати з Maschio Gaspardo через широку дилерську мережу (11 компаній) по всій Україні.  

«Сьогодні агропідприємства очікують від банків продуктів та рішень, що задовольняють усі потреби компанії. Створення нових ефективних продуктів, програм фінансування є для Креді Агріколь Банку одним із пріоритетних напрямів. Нова програма, розроблена спільно з компанією Maschio Gaspardo, надасть змогу агрокомпаніям отримати фінансування придбання сільгосптехніки ще одного відомого бренду за вигідними умовами», - коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку.  

Група Maschio Gaspardo є виробником роторних борон, фрез, мульчувачів, сіялок точного висіву, сіялок зернових культур, комбінованих сіялок, косилок-подрібнювачів, плужків, машин для мінімальної обробки ґрунту, оприскувачів та обладнання для заготівлі сіна. Компанія, що була заснована в 1964 році як сімейний бізнес, зараз має 8 виробничих підприємств, із яких 5 знаходяться в Італії, а 3 – у Румунії, Індії та Китаї. Крім того, компанія Maschio Gaspardo має 11 точок продажу по всьому світу.   

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк»  сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк  соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно