Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк – один з банків з найкращою репутацією

13 Квітня 2016

Креді Агріколь Банк посів 4-те місце в номінації «Банки» ІІ Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти», який був опублікований в газеті «БІЗНЕС» 11 квітня 2016 року.

«Нам приємно, що банк обійняв одне із провідних місць в репутаційному рейтингу. Всім відомо, що банківський бізнес будується на довірі. А репутація – це основа довіри й оцінка нашої діяльності суспільством та ринком. Для нас така оцінка – це зворотний зв’язок від ринку стосовно етичного ведення бізнесу нашим банком, безумовного слідування стандартам та вимогам законодавства, прозорих та партнерських відносин з нашими клієнтами. Також це своєрідний комплімент нашій великій команді – адже кожен з нас є носієм бренду та щодня впливає на репутацію банку. Ми пишаємось тим, що є банком-орієнтиром та визнаним експертом для багатьох клієнтських сегментів», - зазначив Голова Правління Креді Агріколь Банку Жан-Поль Пьотровські.

Національний рейтинг якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» проводиться вдруге виданням «БІЗНЕС» з метою оцінки якості системи управління репутацією в різних галузях економіки України та виявлення серед українських компаній взірців для наслідування. В рейтингу представлені п’ять номінацій (репутаційна стабільність, медіа активність, інноваційний підхід, іміджевий капітал КСВ, антикриза року). Для окремих сегментів ринку визначались переможці в галузевих номінаціях. Для оцінки компаній використовувався метод анкетування експертів.

Детальніше з результатами ІІ Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» можна ознайомитися на сторінках видання «БІЗНЕС» від 11 квітня 2016 року або за посиланням www.business.ua

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно