Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

IT matters. Креді Агріколь Банк підтримає конференцію Lviv IT Arena

12 Вересня 2018

Креді Агріколь Банк виступить ексклюзивним фінансовим партнером Lviv IT Arena – найбільшої конференції України та Східної Європи у сфері технологій. Захід відбудеться 28-30 вересня у Львові. Lviv IT Arena збере на львівському стадіоні кілька тисяч експертів, засновників стартапів, розробників, менеджерів та всіх, хто цікавиться новітніми технологіями з усього світу.     

«Ми у Креді Агріколь переконані, що інновації творять майбутнє. Відкритість та готовність до змін формують картину завтрашнього дня. ІТ – це власне той потужний сегмент, що слугує справжнім драйвером інновацій. Саме тому ІТ має значення. Креді Агріколь Банк визначив для себе підтримку ІТ-сфери одним із ключових пріоритетів. Наше партнерство з масштабною ІТ-подією свідчить про прагнення банку розвивати ІТ-галузь. І на цьому ми будемо зосереджуватися наступні роки. Ми прагнемо стати сучасним та цифровим банком, тому Креді Агріколь продовжує інвестувати у трансформацію мережі та розвиток цифрових сервісів», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.    

Lviv IT Arena – це не лише всесвітньовідомі спікери та найуспішніші компанії: щороку ця конференція шукає нові імена, свіжі ідеї, неперевершені продукти та революційні рішення, створені як в Україні, так і за її межами.

Креді Агріколь Банк продовжує єдиний вектор Групи та фокусується на ІТ, стартапах й інноваціях. У 2014 році в Парижі група Креді Агріколь створила перший бізнес-інкубатор Le Village - систему, що дозволяє стартапам знаходити інвестиційні рішення і можливості для виходу на ринки. Загалом у Франції та за її межами діє вже 22 бізнес-інкубатори Le Village. Всього тут більше 400 стартапів, які з 2014 по 2017 роки залучили 23,5 млн євро інвестицій. В Le Village стартап може отримати приміщення, коучинг, але головне - доступ до учасників ринку, зокрема до понад 300 партнерів, серед яких великий корпоративний бізнес і МСБ. І це найголовніша цінність, яку Група може дати стартапам. Примітно, що в Le Village є вже й український стартап.

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб  та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».   

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua   

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно