Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Інтерв’ю з Філіпом Гідезом, Заступником Голови Спостережної Ради, відповідальним за розвиток бізнесу Credit Agricole в Україні

28 Травня 2013

Розкажіть, будь ласка, про історію Креді Агріколь в Україні?

Історія взаємовідносин Креді Агріколь і України розпочалась…120 років тому, потім була перерва і відновилась 20 років тому. 19 травня 1993 року Національний банк України зареєстрував перший іноземний банк в Україні - Креді Ліоне Україна, який з часом став частиною групи Креді Агріколь і сьогодні це ваш банк – КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК. Але якщо повернутись на межу ХІХ – ХХ сторіччя, то з 1892 по 1920 в Одесі працювала філія Креді Ліоне.

Іншими словами можна сказати, що Креді Агріколь - це частина історії України?

Так, у Креді Агріколь спільна історія з Україною з часів її незалежності. Ми разом переживали основні етапи розвитку та становлення: іноді радісні, а іноді і важкі. Ми єдиний в Україні іноземний банк, який може сказати, що він став частиною історії України.

А яка сьогодні роль і місце Креді Агріколь у банківський системі України?

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК належить до двадцяти найбільших банків України за розміром активів. Це прибутковий банк з високою репутацію. За минулий рік кількість клієнтів зросла на 25%.

Як комерційний банк ми обслуговуємо всі сегменти ринку – від приватних осіб до великих підприємств. Велику увагу приділяємо співробітництву з компаніями агросектору. Ми визнаний лідер у фінансуванні сільськогосподарських підприємств. В цьому нам допомагає більш ніж столітній досвід нашого материнського банку - Credit Agricole та команда агро-експертів, які працюють у нашому банку. Банк також обіймає лідируючи позиції на ринку автокредитування, фінансування сегменту МСБ, та обслуговування міжнародних компаній, які працюють в Україні.

Крім того, мережа банку покриває всю Україну. Навіть під час фінансової кризи 2008 року, коли багато банків скорочували свої відділення, кількість точок продажів нашого банку не змінилась.

А щодо якості послуг, які надає банк?

Як я вже зазначив, Креді Агріколь – це універсальний банк, що надає послуги всім категоріям клієнтів – від приватних осіб до великих міжнародних корпорацій. Для кожної категорії клієнтів у нас окремий підхід та окремий набір пропозицій.

Ми приділяємо велику увагу якості послуг. Кожного року ми проводимо дослідження задоволеності клієнтів. За результатами 2012 року ми були найкращими поміж наших конкурентів. Ми постійно працюємо над покращенням якості банківських послуг, уважно ставимось до проблем, які виникають в процесі діяльності.

Як Ви бачите подальший розвиток банку?

Оскільки ми працюємо в Україні вже 20 років, то нашим природним бажанням є бажання і надалі працювати в Україні. Ми хочемо і надалі допомагати країні розвиватись. Банк буде розвиватись у напрямку банківських продуктів, розширюватиме мережу і збільшуватиме персонал. Ми приділяємо велику увагу стабільності і виступаємо за поступальний розвиток на відміну від нерівномірного, як це було з іншими іноземними банками.

Наша основна мета - це стабільність та впевненість клієнтів, що кошти, які вони довірили Креді Агріколь, знаходяться в надійному місці.

Щоб Ви побажали клієнтам як Заступник Голови Спостережної Ради?

Ми успішні, тому що наші клієнти впевнені в нашому банку. Ми з гордістю можемо говорити про наші досягнення. Своїм успіхом ми також завдячуємо нашим клієнтам. Дуже дякую їм за це. Хочу запевнити вас, наші клієнти, що ми і надалі будемо робити все можливе для задоволення ваших потреб.

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно