Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Французьке свято в Credit Agricole

12 Липня 2017

День взяття Бастилії – одне з найважливіших національних французьких свят. Запрошуємо Вас відсвяткувати разом з Credit Agricole, адже ми підготували подарунки саме для Вас!

 У період з 14 липня по 4 серпня 2017 року придбайте один із продуктів*, що бере участь у Акції, та отримайте шанс виграти один з подарунків:

  • 8 автохолодильників, 
  • 8 наборів для пікніка, 
  • 8 вечерь на 2-х у ресторані, 
  • 18 гамаків LAMZAC

Чекаємо на Вас у відділеннях Credit Agricole!

*В акції приймають участь такі продукти: кредит «Свобода» / договір страхування (поліс) за програмою КАСКО / кредитна платіжна картка (в разі якщо кредитний ліміт було встановлено в період проведення Акції) / VIP-пакет «Platinum» або VIP-пакет «Infinite» (тільки нові VIP -пакети, комісія за випуск яких була сплачена в період дії Акції) / накопичувальне страхування життя. Акція проводиться на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО (надалі – Територія Акції) у відділеннях Банку у період з 14.07.2017 року по 04.08.2017 року включно. Розіграш подарунків відбудеться до 14 серпня 2017 року у головному офісі ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» за допомогою системи random.org.

Правила участі в Акції.pdf

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно