Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Фінансова «Свобода» - нові вигідні умови та можливості готівкового кредиту від Креді Агріколь Банку

29 Травня 2017

В квітні 2017 року Креді Агріколь Банк оновив умови готівкових кредитів для фізичних осіб в рамках продукту «Свобода». Відтепер клієнти банку можуть розраховувати на отримання кредиту в розмірі до 300 тис. грн готівкою або на банківську картку на будь-які потреби. Користуватися коштами можна до 5 років без необхідності сплати додаткових комісій за дострокове погашення.

Для оформлення готівкового кредиту на суму, що не перевищує 50 тис. грн, клієнту необхідно пред’явити мінімальний пакет документів, а саме паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

Для отримання кредиту на більшу суму необхідно також надати довідку про доходи за останні 6 місяців. Отримати таку позику можуть громадяни України у віці від 25 до 65 років з постійним джерелом доходу і мінімум 1 роком стажу на поточному місці роботи. Також готівковий кредит доступний і для мешканців сільських місцевостей, які отримують доходи від особистого підсобного господарства. Для мешканців села діють спеціальні умови.

«Ми додали кілька зручних можливостей на оновленому сайті Креді Агріколь Банку для клієнтів, що замислюються про отримання готівкового кредиту «Свобода». За допомогою кредитного онлайн калькулятора можна оцінити власні потреби і розрахувати розмір щомісячного платежу. А прискорити сам процес видачі грошей можна, заповнивши онлайн заявку», - розповідає Тетяна Шаповал, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу Креді Агріколь Банку. – «До речі, перед отриманням позики вам не потрібно сплачувати будь-які власні кошти (початкові внески, страхові платежі тощо). Зверніть увагу, що Креді Агріколь Банк не співпрацює з посередниками при наданні готівкових кредитів. Договори про видачу кредитів оформлюються лише безпосередньо у відділенні банку. Будьте пильними!».

Крім того, Креді Агріколь Банк розробив новий продукт – можливість «консолідації боргу» або перекредитування. Банк пропонує більш вигідні умови та можливість отримати більшу суму кредиту. Клієнти, що мають позики в інших банках, можуть отримати готівковий кредит, що включає в себе суму для повного погашення таких кредитів, та додаткові кошти у разі необхідності. При цьому клієнт отримає додаткові переваги у вигляді економії та комфорту, оскільки сума щомісячного платежу по одному загальному кредиту буде меншою за сукупну суму платежів по декількох кредитах, а усі платежі по кредиту здійснюються в одному банку.

Детальніше про умови отримання готівкового кредиту «Свобода» можна дізнатися за посиланням.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно