Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

До уваги клієнтів – держателів платіжних карток Креді Агріколь Банку

06 Травня 2016

Шановні клієнти!

Повідомляємо про те, що 28 квітня 2016 року Креді Агріколь Банк отримав офіційне повідомлення про припинення існування об’єднаної мережі банкоматів «АТМоСфера» з 26 травня 2016 року.

Креді Агріколь Банк працює над пошуком альтернативи банкоматній мережі «АТМоСфера» і обов’язково повідомить вам про вирішення цього питання.

У будь-якому разі банк зробить все можливе задля того, щоб наші клієнти не відчули дискомфорту у користуванні своїми картками.

Дякуємо Вам за розуміння та довіру до Креді Агріколь Банку!


Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації. 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно