Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Бонуси для малого та середнього бізнесу

15 Липня 2019


З 15 липня у «Креді Агріколь Банку» стартує спеціальна пропозиція для юридичних осіб – нових клієнтів сегментів малого, середнього та мікробізнеcу.  

Ставши клієнтом банку, підприємства можуть безкоштовно відкрити рахунок і протягом трьох місяців з моменту його відкриття не здійснювати оплату за користування тарифним пакетом при підключені будь-якого пакету послуг розрахунково-касового обслуговування Спеціальна пропозиція діє з 15 липня по 31 жовтня 2019 року.     

«Малий та середній бізнес – один із рушіїв розвитку економіки України, тому «Креді Агріколь» вже понад 25 років підтримує підприємства цього сегменту. Наш банк прагне бути надійним партнером для своїх клієнтів, ділиться досвідом та допомага розвивати бізнес. 15 тисяч компаній МСБ довіряють «Креді Агріколь», тож пропонуємо і вам долучитися до них та спробувати європейський сервіс на вигідних умовах»,  прокоментувала Оксана Чернозуб, директор департаменту розвитку продуктів для середнього та малого бізнесу «Креді Агріколь Банку».  

Кожне підприємство, яке відкриє поточний рахунок в акційний період, отримає можливість обрати додатковий бонус із запропонованого переліку:

  • +0,5% до діючої ставки депозиту «Строковий»
  • знижку 0,05% (до діючої комісії) на купівлю та продаж іноземної валюти) протягом трьох місяців;
  • безкоштовне обслуговування зарплатного проекту на строк дії договору.  

Ознайомитися з переліком документів для відкриття поточного рахунку можна за посиланнями:

https://credit-agricole.ua/storage/files/perelik-dokumentiv-dlya-vidkrittya-potochnogo-rahunku_1511864617.pdf

https://gw.credit-agricole.ua/QuestionnaireUI

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділення банку або до інформаційного центру для клієнтів малого та середнього бізнесу за телефоном 0 800 30 00 04. Усі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів по Україні безкоштовні.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно