Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Банк видав 2 млрд грн кредитів на авто на два місяці раніше ніж торік

07 Жовтня 2019

Креді Агріколь Банк уже третій рік поспіль видав 2 млрд грн кредитів на авто і тим самим встановив традиційний рекорд. Такий високий результат вдалося отримати за неповні 9 місяців 2019 року, тобто на два місяці раніше, ніж торік.

«Креді Агріколь пишається статусом головного банку країни для автолюбителів. І ми раді вже четвертий рік поспіль підтверджувати нашу позицію, щороку видаючи понад 2 млрд грн автокредитів. Як нам вдається утримувати першість? Завдяки прозорим умовам кредитування, якісному сервісу та широкій партнерській мережі. Разом із нашими партнерами, імпортерами та дилерами, ми розробили особливо вигідні пропозиції та продукти, щоб продовжувати втілювати у життя автомобільні мрії українців. Тож за 12 років роботи на ринку вже понад 55 тисяч клієнтів довірилися Креді Агріколь і ми вдячні їм за вибір нашого банку», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.

У 2008 році Креді Агріколь був одним із перших банків на українському ринку, що почав активно розвивати автокредитування фізичних осіб. Протягом кількох останніх років банк стабільно утримує провідні позиції у цій сфері, займаючи 40% українського ринку. Успіх банку підтверджують численні нагороди в номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів, а також партнерство з понад 400 автосалонами та провідними автовиробниками.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно