Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Автокредит від Креді Агріколь Банку подарував новому власнику «Пальне на рік»

23 Січня 2018

Автомобіль Citroen C3, куплений у кредит, приніс одному з переможців акції «Пальне на рік» 1 тис літрів бензину. Креді Агріколь Банк продовжує минулорічну традицію дарувати річний запас пального тому, чий кредит на авто допоміг портфелю  Креді Агріколь Банку сягнути 2 млрд гривень. 

Переможець акції, Олена Розумна, оформила кредит у салоні Ніко Авант Мегаполіс, у Києві.

Нагадаємо, що у липні 2017 року Креді Агріколь Банк видав 1 млрд грн кредитів на купівлю авто. Тоді банк визначив 1 переможця акції, кому і вручив річний запас пального. Натомість уже в грудні, за неповні 12 місяців 2017 року Креді Агріколь Банк видав 2 млрд грн кредитів на купівлю авто. Тому переможцями наступної хвилі акції стало одразу двоє людей. Досягнення позначки у 2 млрд виданих кредитів – це чергова рекордна відмітка, яка свідчить про високу довіру клієнтів банку та підтверджує першість на ринку автокредитування. У минулому році банк досягнув рекорду, видавши 1,3 млрд грн кредитів на авто, тобто банк наростив портфель автокредитів на 54%.   

Представництво CITROЁN в Україні та Креді Агріколь Банк співпрацюють з 2012 року, пропонуючи клієнтам CITROЁN, що зацікавлені у купівлі нового авто, але не володіють всією необхідною сумою, фірмові програми фінансування в кредит. Процедура оформлення кредиту проста і оперативна, а умови фінансування одні з кращих на ринку.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Про CITROЁN

CITROЁN - міжнародний автомобільний бренд, що культивує творчість і сміливість з 1919 року. Автомобілі CITROЁN вирізняються своїм дизайном і забезпечують цінне відчуття «домашнього затишку» завдяки високому рівню комфорту і передовим технологіям. Бренд популярний завдяки своєму підходу до роботи: головним джерелом натхнення для нього є реальні люди, їх спосіб життя. Це знайшло своє відображення в фірмовому девізі: «Inspired By You» («Натхнений вами»). Лінійка автомобілів CITROЁN в Україні представляє широкий модельний ряд: ультра компактний Новий C1, міський хетчбек Новий C3, кросовер С4 Cactus, хетчбек С4, седан CITROЁN C-Elysée, технологічні та просторі С4 Picasso і Grand С4 Picasso, мінівен SpaceTourer. Крім того: пасажирські і комерційні Berlingo, Jumpy, Jumper.

 Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно