Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Агро школа» у Креді Агріколь Банку: синергія знань та досвіду

04 Вересня 2018

У Креді Агріколь Банку стартувала «Агро школа» - навчальний проект, спрямований на розширення експертизи та поглиблення знань фахівців у сфері агробізнесу. Проект охоплює всі регіони та бізнес-лінії.     

У Креді Агріколь Банку стартувала «Агро школа» - навчальний проект, спрямований на розширення експертизи та поглиблення знань фахівців банку у сфері агробізнесу. Проект охоплює всі регіони та бізнес-лінії.      Досвідом ділитимуться співробітники банку, а також представники провідних агро компаній, авторитетні експерти агро бізнесу. Відео дивіться за посиланням.

«Відкриття «Агро школи» - важлива подія для банку. Десять років тому Креді Агріколь сфокусувався на підтримці агробізнесу і за цей час став для нього надійним банком-партнером. Фахівці банку накопичували унікальні знання про аграрну галузь протягом десятиліття. Ми віримо, що зараз настав час ділитися цими знаннями. Адже Креді Агріколь прагне надавати клієнтам не тільки класичний банкінг високої якості, а й ділитися з ними власним досвідом. «Агро школа» - це більше, ніж захоплива подорож, це реальна школа з практичним досвідом, іспитами та сертифікатами. Це суттєва інвестиція банку у розвиток власного експертного капіталу», - коментує Лариса Бондарєва, член Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку.   

Варто зазначити, що провідні позиції Креді Агріколь Банку на ринку підтверджуються «Фінансо­вим Оскаром» у номінаціях «Найкращий аграрний банк» та «Найкращий продукт для аграріїв».  

«Ідея розробки «Агро школи» виникла достатньо давно. Ми створили ефективну концепцію навчання та вдосконалення знань і влітку цього року проект успішно стартував. Зараз він охоплює учасників з усіх регіонів та бізнес-ліній Креді Агріколь Банку. Дійсно, знання наших експертів – це додаткова цінність для клієнтів, експертиза - одна з сильних сторін банку. Тож, основна мета проекту - вдосконалити та поглибити знання й навички наших співробітників у сфері агробізнесу. Цей навчальний проект допоможе нам поділитися унікальною, накопиченою за 10 років експертизою», - коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агро бізнесу Креді Агріколь Банку. 

В рамках школи розглядатимуться такі питання:    

  • агрономічні та ветеринарні особливості виробництва сільськогосподарської продукції (рослинництво та тваринництво), агроризики та засоби їх нівелювання.
  • виробничий процес агрокомпаній (планування, технології, зберігання, продаж)
  • тенденції розвитку агрі-агро ринків

Також учасники «Агро школи» окрім теоретичних знань, отримають практичний досвід під час візитів на агропідприємства для кращого розуміння потреб клієнтів банку і прогнозування результатів їхньої діяльності

Курс включає наступні модулі: посівна кампанія та основні витратні матеріали;  технологія вирощування основних сільськогосподарських культур; збір врожаю, реалізація сільськогосподарської продукції, трейдинг, логістика; тваринництво та біобезпека; переробка сільськогосподарської продукції.

По завершенню «Агро школи» на учасників чекає тестування та робота над бізнес-кейсом, за результатами навчання учасники отримають сертифікати.  

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua      

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно