Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

1 млрд грн кредитів на авто – рекордний результат Креді Агріколь Банку у 2016 році!

22 Листопада 2016

З початку 2016 року Креді Агріколь Банк видав автокредитів на рекордну суму – 1 млрд грн. Банк не міг залишити таку подію поза увагою та вирішив привітати клієнта, позика якого стала «мільярдною» у портфелі Креді Агріколь Банку, спеціальним подарунком «Паливо на рік».

На знак подяки за довіру та вибір Креді Агріколь Банку в якості фінансового партнера Тетяна Василюк, що оформила 4 листопада 2016 року кредит на придбання автомобіля Hyundai Tucson в автоцентрі «Богдан-Авто Луцьк», отримує 1000 літрів бензину. 

Креді Агріколь цінує вибір своїх клієнтів та докладає усіх зусиль, щоб їх співпраця з банком була взаємовигідною та тривалою.
Напрям автокредитування приватних осіб банк почав активно розвивати в 2007 році і вже протягом кількох останніх років твердо утримує лідерські позиції у цій сфері. Це підтверджують численні нагороди у номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів та тисячі клієнтів.

Сьогодні Креді Агріколь Банк покриває 50% українського ринку автокредитування. Кожен другий кредит на авто оформлюється саме у Креді Агріколь. На початок листопада кількість оформлених з початку 2016 року автокредитів перевищувала 2,5 тис.

«Як лідер на українському ринку автокредитування ми прагнемо задовольняти потреби клієнтів, пропонуючи найкращі умови продуктів та найвищий рівень послуг. За 9 місяців 2016 року об’єми продажів автокредитів Креді Агріколь Банку зросли на 63% у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. Це є найкращим свідченням високого рівня довіри з боку клієнтів», - переконана Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.

«Досягти таких рекордних показників Креді Агріколь Банку вдалося завдяки комплексному підходу: досвідчена команда, що добре орієнтується на ринку, прозорі умови кредитування, простота, якість та безпечність продукту, найкращі процентні ставки, незмінні протягом всього терміну використання кредиту, а також довготривала налагоджена співпраця з автоділерами», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.

Саме Креді Агріколь був першим банком на ринку України, який в 2008 році започаткував партнерські програми з автовиробниками. Сьогодні банк співпрацює з понад 400 автосалонами, має ексклюзивне партнерство з автовиробниками Renault, Nissan, Toyota, Lexus, Peugeot, Citroen, Infiniti, а також може запропонувати спеціальні умовами кредитування ще для 16 автомобільних брендів. Це дає унікальну можливість розробляти вигідні для клієнта кредитні програми не лише на придбання авто. У Креді Агріколь кредит можна оформити на сервісні роботи, технічне обслуговування, автомобільні запчастини та аксесуари.

Зазначимо, що Креді Агріколь – єдиний в Україні банк, який має сертифікат відповідності стандарту ISO 9001 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Починаючи з 2011 року банк щороку успішно продовжує його дію. Сертифікат підтверджує, що система менеджменту якості автомобільного кредитування Креді Агріколь Банку забезпечена на рівні, який відповідає міжнародному стандарту. Це гарантує прозорість послуги та убезпечує клієнтів від виникнення будь-яких неприємних сюрпризів

Про Креді Агріколь:

ПАТ «КРЕДІ АГІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно