Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

1 млрд грн автокредитів – новий рекорд Креді Агріколь Банку

04 Червня 2019

Креді Агріколь Банк відзначає перший у цьому році автомобільний рекорд. Менше ніж за 5 місяців 2019 року банк видав клієнтам 1 млрд грн кредитів на придбання авто. Минулого року досягти такого обсягу автокредитування вдалося у середині червня.

«Щороку Креді Агріколь нарощує темпи видачі кредитів на автомобілі. Цього разу ми досягли рекордної суми в 1 млрд грн на місяць раніше! З початку року ми вже профінансували в два рази більше угод на придбання авто, ніж найближчий конкурент. Це говорить про те, що кількість клієнтів збільшується. Вони довіряють Креді Агріколь та бачать у банку свого надійного фінансового партнера. Ми, в свою чергу, пропонуємо клієнтам абсолютно прозорі і конкурентні умови кредитування. Тож сьогодні кількість задоволених автомобілістів-клієнтів банку сягнула понад 50 тисяч і ми раді, що допомагаємо втілювати їхні мрії!», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.    

Креді Агріколь почав розвивати програми автокредитування в Україні майже 12 років тому, налагоджуючи партнерську мережу із провідними дилерами та автовиробниками. За цей час банку вдалося стати лідером цього сегменту та зайняти понад 40% українського ринку кредитів на придбання нових авто. Банк пропонує клієнтам комфортний сервіс та широку партнерську мережу, яка налічує близько 350 салонів по всій Україні.

Про високі позиції банку свідчать і нагороди: Креді Агріколь четвертий рік поспіль став банком №1 у номінації «Автокредити» рейтингу «50 провідних банків України» від агентства «Фінансовий клуб». Варто зазначити, що Креді Агріколь - єдиний в Україні банк, який має сертифікат відповідності стандарту ISO 9001:2015 за напрямом «автомобільне кредитування». Цей документ гарантує клієнтам прозорість послуги. 

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно