Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Зміни у тарифи на випуск та обслуговування пенсійних і соціальних платіжних карток Креді Агріколь Банку

05 Липня 2017

Шановні клієнти!

Повідомляємо, що у тарифи на випуск та обслуговування пенсійних і соціальних платіжних карток Креді Агріколь Банку були внесені зміни у розділ 2 «Розрахунково-касове обслуговування платіжних карток», а саме: знижено процентну ставку на залишок за картковим рахунком у гривнях до 0,01%. Нові тарифи вступають в дію з 1 вересня 2017 року.

При цьому вже зараз Креді Агріколь Банк надає можливість власникам пенсійних та соціальних карток користуватися депозитом «Мобільні заощадження». Для його оформлення не потрібно додатково звертатися у банк, адже послуга активується автоматично і вже доступна для пенсійних та соціальних карток, відкритих у Креді Агріколь Банку.

Перевагами депозиту «Мобільні заощадження» є:

  • швидкий доступ до заощаджень 24/7
  • безпека коштів, що зберігаються на окремому рахунку, доступ до якого можливий через банкомат або Інтернет-банкінг
  • поповнення та зняття коштів без обмежень
  • приваблива відсоткова ставка: 0%, якщо сума депозиту менше 1000 грн, та 7,5%, якщо сума депозиту дорівнює або  більше 1000 грн

Переказ коштів на «Мобільні заощадження» або їх повернення на картковий рахунок можна здійснити за допомогою банкомата Креді Агріколь Банку або в системі Інтернет-банкінгу «i-Bank». Переказ коштів відбувається в онлайн режимі.

Для переказу коштів у банкоматі необхідно:

  • в основному меню обрати операцію «Грошовий переказ» — «Переказ на ощадний рахунок» (або «Переказ з ощадного рахунку»)
  • ввести суму переказу коштів та підтвердити операцію
  • кошти, переказані з «Мобільних заощаджень» на картковий рахунок, одразу доступні для використання

Перевірити залишок коштів на рахунку «Мобільних заощаджень» можна за допомогою банкомата Креді Агріколь Банку, в системі Інтернет-банкінгу i-Bank або в довідковому центрі за телефоном 0 800 30 5555 (безкоштовно в межах України з усіх телефонів).

Ознайомитися з оновленими тарифами можна в розділі «Приватним клієнтам» - «Платіжні картки» або за посиланням.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно