Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Заряджаємо енергією Незалежності: розігруємо три зарядні станції EcoFlow і даруємо гарантовані подарунки клієнтам

21 Серпня 2024

З 22 серпня по 11 вересня 2024 року Креді Агріколь проводить акцію для клієнтів з нагоди 33-ї річниці Незалежності України. Розігруємо головні призи − три потужні зарядні станції EcoFlow. Окрім цього, клієнти, які в цей період оформлять у відділенні банку будь-який акційний продукт, гарантовано отримають один із подарунків: павербанк, зручний ліхтар, універсальний кабель для зарядки гаджетів, ручку-стилус, компактний дощовик або спеціальні вигідні пропозиції по банківських продуктах, а саме − підвищену процентну ставку по депозитах або півроку користування картковим пакетом Voyage без щомісячної комісії.

В акції можуть брати участь клієнти-фізичні особи, ФОПи та юридичні особи. Учасники акції, які оформили один із акційних продуктів, автоматично беруть участь у розіграші головних призів − трьох зарядних станцій EcoFlow.

«У цей особливий день ми об’єднуємося, висловлюємо вдячність за вашу довіру та лояльність. Радіємо, що наша традиційна акція з нагоди Дня Незалежності України стала улюбленою для багатьох клієнтів. Цього року, розуміючи важливість енергетичної незалежності для кожної родини, ми розігруємо потужні зарядні станції та даруємо інші корисні подарунки. Ми прагнемо залишатися надійним партнером, який завжди поруч. Саме тому мережа відділень банку Power Banking готова працювати й надавати необхідні послуги навіть під час блекаутів», – зазначив Олександр Куркін, член правління, директор Proximity бізнесу та мережі Креді Агріколь Банку.

Акційні продукти для фізичних осіб:

  • пакетні пропозиції: Voyage, La Force, Sommelier
  • депозит «Строковий», «Накопичувальний» і «Щомісячний дохід» у гривні на строк від 3-х місяців (за винятком вкладів, що були автоматично пролонговані, та вкладів, що були розміщені до проведення акції та достроково припинені в період її дії)
  • готівковий кредит «Свобода», погоджений та виданий протягом періоду дії акції
  • кредитна картка.

Акційні продукти для фізичних осіб-підприємців:

  • беззаставний кредит
  • пакетні пропозиції: Professionals IT, Debut, Salut, Optimal, Absolu
  • депозит «Строковий» у гривні на строк від 3-х місяців.

Акційні продукти для юридичних осіб:

  • беззаставний кредит
  • пакетні пропозиції: Salut, Optimal, Absolu
  • депозит «Строковий» у гривні на строк від 3-х місяців.

116 відділень Креді Агріколь по всій Україні беруть участь в акції та вже готові зустрічати гостей! Переможців, що отримають один із головних призів − зарядну станцію EcoFlow, оберуть серед усіх учасників акції, які оформили один із акційних продуктів, за допомогою сервісу random.org після завершення періоду дії акції.

Акція проводиться на території України у відділеннях Організатора, крім тимчасово окупованих територій та територій, на яких державні органи України тимчасово не здійснюють свої повноваження (території, що перебувають в оточенні (блокуванні) та/або території на яких тривають активні бойові дії), внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої 24 лютого 2022 року (надалі – «Територія проведення Акції»).

Кредитні продукти (готівковий кредит «Свобода», кредитна картка, Беззаставний кредит для клієнтів Профешиналс) не оформлюється на відділеннях розташованих у Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях. Офіційні правила акції за посиланням.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно