Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Запрошуємо на аграрну конференцію «День Франції в Україні»

29 Жовтня 2018

31 жовтня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15) в рамках виставки ІнтерАгро 2018 відбудеться конференція «День Франції в Україні». Це традиційний захід, який має на меті обмін досвідом в агро бізнесі, обговорення останніх тенденції та майбутніх прогнозів.

Організаторами виступають: Посольство Франції в Україні, Бізнес Франс, Креді Агріколь Банк та Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок. Цього року головна тема конференції така: «Як підвищити ефективність українського агробізнесу? Французькі рішення: інноваційні технології, селекція, фінансування». Програма заходу включає в себе виступи експертів французьких компаній, які розкажуть про інноваційні підходи та рішення для агробізнесу, ефективні фінансові інструменти та про досвід роботи в Україні. 

«Креді Агріколь - надійний фінансовий партнер для підприємств аграрного сектору. Ми, як банк, який активно підтримує аграрний бізнес в Україні, постійно вивчаємо тенденції ринку, аналізуємо потреби клієнтів цього сектору, розробляємо і впроваджуємо продукти, необхідні ринку України. Підтримка та участь у ключових національних та міжнародних заходах в аграрній сфері – важлива складова стратегії банку. Креді Агріколь Банк щорічно виступає співорганізатором конференції «День Франції в Україні», в рамках якої ми ділимося власною експертизою, аналізом ринку, тенденціями розвитку аграрного та фінансового секторів в Україні», - коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агро бізнесу Креді Агріколь Банку.

Участь у конференції безкоштовна, за попередньою реєстрацією. 

Креді Агріколь - переможець у номінаціях «Найкращий аграрний банк» та «Найкращий продукт для аграріїв» і має найвищий в Україні індекс рекомендацій від агроклієнтів (за даними дослідження GFK Україна).

Варто зазначити, що цього року у Креді Агріколь стартувала «Агро школа» - навчальний проект, спрямований на розширення експертизи та поглиблення знань фахівців банку у сфері агробізнесу. Відео про школу можна переглянути за посиланням.

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно