Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

We Care! від Креді Агріколь Банку серед 25 найкращих програм корпоративної соціальної відповідальності

03 Серпня 2020

Програма «We Care!» від Креді Агріколь Банку вже другий рік поспіль входить до рейтингу 25 найкращих програм корпоративної соціальної відповідальності за версією видання «Власть денег». Експерти, зокрема, відзначили наймасштабнішу в історії банку благодійну ініціативу – допомога лікарням в боротьбі з COVID-19. В рамках програми «We Care!» Креді Агріколь спрямував 6,3 млн грн на придбання медичного обладнання для опорних лікарень у  Києві, Тернополі та на облаштування реанімаційного блоку в обласній лікарні в Чернівцях.  Креді Агріколь робить свій внесок у здорове майбутнє нашого суспільства та допомагає подолати наслідки пандемії.

Бути соціально відповідальним бізнесом ― стратегічно важливий для Креді Агріколь напрям, зафіксований на найвищому рівні в Середньостроковому плані розвитку всієї групи Креді Агріколь. Проекти в рамках програми «We Care!» ― це втілення місії банку: діяти щодня в інтересах наших клієнтів та суспільства.

«Благодійність – у серці корпоративної культури нашого банку. І це має значення. Це коли наступає криза, і правління банку в кілька разів збільшує благодійний бюджет, щоб допомогти лікарням. Це коли наші співробітники за 4 роки дії програми "We Care!" збирають 210 тис. грн для лікування діток. Або коли ми щомісяця проводимо Дні донора крові для малюків з Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Це коли члени правління влаштовують благодійний аукціон, щоб власним прикладом показати, як важливо творити добро. Це коли ми щороку висаджуємо сотні дерев, щоб дбати про нашу природу. Або коли ми передаємо «Техніку на благо», щоб вона продовжувала приносити користь у школах, лікарнях. Це коли ми як єдина команда об’єднуємо наші зусилля, щоб допомагати і робити свій внесок у добробут суспільства», ― коментує Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку.  

Масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» діє в Креді Агріколь Банку з 2016 р. та включає три основні напрями: благодійність, екоініціативи та турботу про співробітників. В рамках благодійності банк допомагає лікарням, дитячим будинкам та підтримує благодійні заходи, зокрема Charity Weekend. Співробітники банку збирають кошти на благодійні справи та беруть участь у Днях донора: за 3 роки ми провели 29 «Днів донора» та залучили понад  250 співробітників. В рамках еконапряму банк втілює проект «зеленого» офісу, має власні сонячні батареї та електромобілі в автопарку. Співробітники банку сортують сміття та щороку висаджують дерева від імені клієнтів, які отримали у нас автокредити.  Піклуючись про свою команду, банк виконує всі свої соціальні зобов’язання та підтримує теплу корпоративну культуру: проводить турніри з мініфутболу, велопробіги, залучає співробітників до національних та благодійних марафонів.

Щорічний рейтинг ТОП-25 програм корпоративної соціальної відповідальності сформований на основі офіційної інформації від компаній, повідомлень засобів масової інформації та думок галузевих експертів.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно