Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«We Care!»: «Поліс добра» у Креді Агріколь Банку

19 Липня 2018

З 23 липня у Креді Агріколь Банку розпочинається благодійна ініціатива «Поліс добра». Ідея проекту в тому, що банк перерахує на благодійність 300 000 грн за рахунок страхових платежів клієнтів, здійснених до 31 серпня. Кошти будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії, що у Києві.                

Ця ініціатива поширюється на всі поліси страхування, придбані у будь-якому відділені Креді Агріколь Банку. Клієнтам не потрібно здійснювати зайвих оплат, достатньо тільки оформити один із полісів для: страхування авто, майна, життя та здоров’я (власного та своїх рідних і близьких) чи придбати страховку під час подорожей по всьому світу. І банк перерахує кошти на купівлю медичного обладнання.

«Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, який постійно розширює масштаби соціальних ініціатив. Цього разу ми вирішили спрямувати на благодійність страхові премії і долучити до цього наших клієнтів. Ініціатива «Поліс добра» — прекрасна можливість потурбуватися не тільки про життя та здоров’я вас чи ваших близьких, а й змога допомогти маленьким пацієнтам Центру кардіології та кардіохірургії. Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про роботу центру, адже ця установа – унікальний медичний заклад, фахівці якого щорічно рятують життя сотень дітей та дорослих. Дбаючи про власний захист, клієнти водночас творять добро разом із нами і стають благодійниками. Запрошуємо долучатися до доброчинності!», - коментує Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.    

Ініціатива проходить у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» та супроводжується благодійним фондом – партнером банку – «Твоя опора».    

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії це провідний високоспеціалізований медичний заклад Європи, в якому виконують корекцію найскладніших вроджених вад серця для пацієнтів різного віку, у тому числі, новонароджених. Спеціалісти центру безкоштовно проводять понад 1500 надскладних операцій на рік. Детальніше читайте на сайті https://cardio.org.ua.  

Благодійний фонд «Твоя опора» перевірений партнер соціальних проектів Креді Агріколь Банку. На добрі цілі фонд зібрав майже 23 мільйони гривень. Щороку «Твоя опора» звітує про всі витрачені кошти. Детальніше читайте на сайті фонду http://tvoya-opora.org/

Про Креді Агріколь:    

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно