Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Українські тижні у французькому банку!

10 Серпня 2017

До 26-ої річниці незалежності України Креді Агріколь Банк підготував сюрпризи для всіх своїх клієнтів!

З 21 серпня по 10 вересня 2017 року у всіх відділеннях банку на клієнтів чекатимуть гарантовані та корисні подарунки. Щоб стати власником одного з подарунків, достатньо оформити в банку один з наступних продуктів: кредит «Свобода», поліс КАСКО, кредитну платіжну картку, VIP-пакет «Platinum» або VIP-пакет «Infinite»*. Серед подарунків: рюкзаки, тарілки, фоторамки та багато інших сюрпризів.

«З початком новітньої історії України та проголошенням незалежності Креді Агріколь Банк приєднався до банківського сектору України, ставши першим іноземним банком на українському ринку. Крізь роки Креді Агріколь Банк незмінно слугує надійним фінансовим партнером для сотень тисяч клієнтів. Ми високо цінуємо започатковану співпрацю та раді можливості поєднати культури французького та українського народів. Зовсім нещодавно у наших відділеннях ми разом з клієнтами святкували Національне свято Франції, а вже зараз ми запрошуємо всіх вітати Україну з державним святом. Святкування, звісно, не обійдеться без подарунків, які вже чекають на наших існуючих та майбутніх клієнтів. Тож, святкуймо разом!», - запрошує Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу і діджитал.

*В Акції беруть участь такі продукти: кредит «Свобода» / договір страхування (поліс) за програмою КАСКО(в акції не приймають участь договори, по яким автомобіль перебуває в заставі Банку) / кредитна платіжна картка (в разі якщо кредитний ліміт було встановлено в період проведення Акції) / VIP-пакет «Platinum» або VIP-пакет «Infinite» (тільки нові VIP -пакети, комісія за випуск яких була сплачена в період дії Акції).

Акція проводиться на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО у відділеннях банку у період з 21.08.2017 року і допоки подарунки є в наявності, але не довше ніж до 10.09.2017 року включно.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно