Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Святкуємо день народження відділень Креді Агріколь у Сєвєродонецьку і Бахмуті

13 Грудня 2021

Святкуємо день народження відділень Креді Агріколь у Сєвєродонецьку і Бахмуті та даруємо подарунки клієнтам. З 20 по 24 грудня завітайте до банку у цих містах, оформіть один із продуктів, які беруть участь у програмі, та отримайте гарантований подарунок: дорожній набір, зручну чашку для подорожей, термоси, ковдру чи лампу з бездротовою зарядкою. Всього на вас чекають 50 подарунків у відділеннях банку у Бахмуті та Сєвєродонецьку.

Продукти Креді Агріколь, які беруть участь в програмі:

  • Кредит готівкою «Свобода» на суму від 5 000 грн.
  • Депозити для юридичних осіб та ФОП сегменту Professionals на суму від 50 000 грн та на строк від 6 місяців: Врожайний, Вільний, Строковий.
  • Пакетні пропозиції для нових клієнтів юридичних осіб та ФОП: Debut, Salut, Optimal, Absolu та Professionals IT.
  • Пакетні пропозиції для нових клієнтів фізичних осіб: Smart, Voyage, Sommelier, LaForce.
  • Кредитна картка для фізичних осіб
  • Беззаставний кредит для юридичних осіб сегменту Professionals.

Детальніше про умови програми дізнайтеся у контакт-центрі Креді Агріколь 0 800 30 5555 (безкоштовно з усіх телефонів в Україні) або за посиланням. В програмі беруть участь лише відділення Креді Агріколь у Сєвєродонецьку та Бахмуті.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

 

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно