Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Стандарт-Рейтинг підтвердив Креді Агріколь рейтинг найвищого рівня

30 Травня 2022

26 травня рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» підтвердило Креді Агріколь довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, що свідчить про найвищу із можливих кредитоспроможність банку. Також банк отримав найвищий рейтинг депозитів ua1 за шкалою агентства та короткостроковий кредитний рейтинг uaK1 за національною шкалою.

Стандарт-Рейтинг відзначив нарощування масштабів діяльності банку на українському ринку, зокрема збільшення кредитної активності та зростання ресурсної бази: коштів банків та клієнтів – фізичних і юридичних осіб за результатами 2021 року. Агентство також високо оцінило сильну фінансову позицію банку, виражену зокрема хорошими показниками прибутковості в 2021 році.

На початок травня 2022 року Креді Агріколь в ТОП-10 за обсягами загальних активів на банківському ринку України. Банк є надійним, має значні запаси ліквідності та сильні позиції по капіталізації - нормативи ліквідності та капіталу значно перевищують мінімальні вимоги НБУ. Рівень зовнішньої підтримки з боку Групи визначений як дуже високий.

Повний прес-реліз Стандарт-Рейтинг можна побачити за посиланням 

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» створено в жовтні 2010 року в Україні як дочірня структура європейської рейтингової компанії GPRC «StandardRating». Більше інформації про агентство тут

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно