Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Сredit Agricole Ukraine представлений на традиційній Міжнародній сільськогосподарській виставці у Парижі SIA

03 Березня 2023

SIA - це місце зустрічі для всіх ключових гравців агробізнесу – учасників з 20 країн світу та більше 30 тисяч відвідувачів. Сredit Agricole Group є партнером заходу та організував окрему бренд-зону, в рамках якої команда Сredit Agricole Ukraine провела панельну дискусію на тему стійкості українського сільськогосподарського бізнесу під час війни та презентувала міжнародній спільноті Інформаційні довідники про розвиток українського АПК в 2022р.

«Креді Агріколь є стратегічним партнером для агробізнесу, понад 50% нашого кредитного портфеля - це фінансування аграрного сектору та переробки. Від початку війни ми вирішили продовжувати підтримувати аграрний бізнес в Україні - він є надважливим елементом для української економіки та для нашого банку», - Карлос де Корду, голова правління Сredit Agricole Ukraine.

SIA 2023 - міжнародна платформа, на якій ми вкотре підкреслили, що український агробізнес - важливий учасник світової економіки. Українські аграрії забезпечують продовольчу безпеку світу навіть під час війни, а наш банк надійно підтримує їх в цьому.

«Ми організували цю панельну дискусію, адже важливо показувати безпрецедентний досвід українського бізнесу і українського народу, який стикнувся з таким складним випробуванням, але попри всі обставини стійко й мужньо долає виклики», - Александр Чеснакофф, член правління Сredit Agricole Ukraine.

Панельна дискусія зібрала багато позитивних відгуків, ми відчули глибоку підтримку від міжнародної групи Сredit Agricole і Франції. Світ захоплений згуртованістю та незламністю українців і підтримує Україну!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно