Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Спеціальна пропозиція для клієнтів-юридичних осіб Credit Agricole

19 Червня 2024

До 30 грудня 2024 року встигніть скористатися пропозицією «Вигідна пара для бізнесу: зарплатний проект + кредит» для клієнтів-юридичних осіб із загальною річною виручкою до 80 млн грн. У межах акції Креді Агріколь пропонує клієнтам знижену ставку фінансування за продуктами «Беззаставний кредит» та «Бланковий овердрафт».

Для участі в акції:

  • отримайте позитивне рішення на фінансування за продуктами «Беззаставний кредит» або «Бланковий овердрафт»;
  • підпишіть із банком заяву про надання банківської послуги «Зарплатний проект» на 5 або більше зарплатних карток з 17.06.2024 року;
  • обслуговуйтеся в банку за послугою «Зарплатний проект» і здійснюйте виплату заробітної плати на 5 або більше зарплатних карток.

Зниження відсоткової ставки відбувається відповідно до кількості відкритих карток у межах зарплатного проєкту, на які здійснюються щомісячні виплати заробітної плати, та на весь термін фінансування:


Кількість активних карток у рамках ЗКП
Розмір зменшення відсоткової ставки
Період дії тарифу
50+
1,5 %
весь термін дії договору фінансування
5-49
0,5 %

Офіційні правила акції за посиланням.

Виникли питання? Звертайтеся в довідковий центр банку 0 800 30 0004 або на обслуговуюче відділення.

Акція діє з 19.06.2024 до 30.12.2024 року в усіх відділеннях банку на території Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Чернівецької, Київської, Рівненської, Волинської, Житомирської, Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Черкаської, Одеської, Полтавської та Чернігівської областей.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно