Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Шановні клієнти, ми оновили функціонал мобільного додатку СА+

09 Липня 2021

 

Відтепер ви можете придбати страховий поліс Автоцивілки через додаток СА+, а після покупки Автоцивілки ви ще зможете придбати також і поліс добровільного страхування цивільно-правової відповідальності (ДЦВ).

Покрокова інструкція, як придбати поліс через СА+:

  • В мобільному додатку СА+ перейдіть в розділ «Продукти» та оберіть у меню пропозицію «Придбати страхування», а далі оберіть продукт «Автоцивілка».
  • Для отримання пропозицій від страхових компаній вам потрібно внести загальну інформацію про власника та автомобіль і натиснути «Далі».
  • Перед вами з’являться пропозиції, які для зручності ви можете відфільтрувати по франшизі, та обрати відповідний варіант.
  • Після того, як вибір зроблено, дозаповніть дані для оформлення полісу та підтвердіть обрані умови страхування і сплатіть платіж.
  • Ми рекомендуємо збільшувати ліміт покриття, тому після придбання Автоцивілки ви може обрати опцію «Збільшити ліміт покриття» та обрати відповідну суму. Залишилось підтвердити пропозицію та здійснити платіж.
  • Переглянути придбаний поліс «Автоцивілка» та «ДЦВ» можна на електронній пошті або перейдіть в додаток на сторінку «Продукти», розділ «Страхування» та натисніть «Завантажити».

Завантажити СА+

Бажаємо приємного користування.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно